Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 11:40

Νίκη στη Σύρο στο τελευταίο παιχνίδι ο ΠΑΣ Τήνου, δεν ξέχασαν τον Πασχάλη [vids]

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΠΑΣ Τήνου, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς επικράτησε με 1-5 του Πάγου στη Σύρο.

Συγκινητικές στιγμές ζήσαμε στον αγώνα του Α.Ο Πάγου με τον ΠΑΣ Τήνου, στο ματς που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Ερμούπολης. Η διοίκηση του Πάγου τίμησε την μνήμη του αδικοχαμένου Πασχάλη, φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, ενώ παράλληλα είχε ζητήσει από τον διαιτητή της αναμέτρησης Αντώνη Καλόγερα να σταματήσει το παιχνίδι για λίγο στο 16ο λεπτό (στην ηλικία του Πασχάλη) προκείμενου όλοι μαζί να χειροκροτήσουν τιμώντας τη μνήμη του παιδιού. 

Η πιο ωραία στιγμή ήταν στο φινάλε. Μετά το εκπληκτικό γκολ του Σούμπιτση, ο αδερφός του Πασχάλη… Λευτέρης Καραμολέγκος πήγε με το μπλουζάκι που έγραφε το όνομα του αδερφού του στην κερκίδα, εκεί που κάθονταν οι γονείς του Φίλιππας και Λίτσα Καραμολέγκου.

Δείτε παρακάτω την συγκινητική στιγμή

Η διακύμανση του σκορ

0-1: Φώσκολος στο 31΄

0-2: Βιδάλης στο 34΄

0-3: Καρδαμίτσης στο 60΄

0-4: Φώσκολος στο 65΄

0-5: Παπαδημόπουλος στο 80΄

1-5: Σούμπιτσης στο 90΄

Διαιτητές: Καλόγερας, Ρούσσος Γ, Σαργολόγος

Α.Ο Πάγου (Ζαχαρίου): Βαρθαλίτης, Βουτσίνος, Πιτσικάλης, Τουντόσε, Καραμολέγκος, Καλιακάτσος, Σκορδίλης, Αρακάς, Φελουτζής, Καπετανάκης, Ευαγγελόπουλος

Ρούσσος, Μακρόπουλος, Σαργκανάκης, Σούμπιτσης

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Γιαννόπουλος Φ, Γιαννόπουλος Κ, Τσίκας, Βίδος, Τζανουλίνος, Μουσάι, Φώσκολος, Βιδάλης, Παπαδημόπουλος, Αρμακόλας, Κελαδίτης

Βιδάλης, Καρδαμίτσης, Δεσύπρης

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές

 

Με στοιχεία από το syros-sports.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares