Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 23:50

Στο ...ρελαντί ο Πανναξιακός 3-0 τον Πανθηραϊκό και «φεύγει» για τη β' φάση

Με ..σβηστές τις μηχανές και εν όψει της δύσκολης συνέχειας στη Β' Φάση του Πρωταθλήματος , ο Πανναξιακός χωρίς να φορτσάρει κατέβαλε την αντίσταση του αξιόμαχου Πανθηραϊκού με 3-0, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές καλές φάσεις.

Οι γηπεδούχοι "ξεκλείδωσαν" την καλοστημένη άμυνα των πιτσιρικάδων του Πανθηραϊκού στο 43' όταν ο Ζανελάρη με υπέροχη ατομική προσπάθεια στον αιφνιδιασμό σέρβιρε έτοιμο γκολ στον επερχόμενο Κωστόπουλο που προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πανναξιακός διπλασίασε τα τερματά του με τον Ντάσιο που βρέθηκε σε θέση βολής, μετά από μια ακόμη εξαιρετική ενέργεια του Ζανελαρη που έδωσε την ασίστ, και δεν αστόχησε, κλειδώνοντας τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Το ...κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κωστόπουλος μετά από εκτέλεση πέναλτυ που κέρδισε ο Σέμε, γράφοντας το τελικό 3-0.

Οι γηπεδούχοι πλέον , στρέφουν το βλέμμα τους και βάζουν πλώρη για τη δύσκολη 2η φάση του Πρωταθλήματος , η οποία θα κρίνει τον Πρωταθλητή Κυκλάδων.

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Σιμιστήρας, Ανεβλαβής (81' Φράγκου Ν.), Μανδηλαράς, Κωστόπουλος (81' Φράγκου Ερ.), Λουβερδής, Πιτταράς (81' Τζάϊ), Σέμε, Κόντη (18' Ντάσιος), Ζανελλάρη (60' Βαθρακοκοίλης), Ψαρρός, Χαντζής

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ρούσσος (46' Σιγάλας), Κοτσάκι (84' Φύτρος), Σέχου (61' Παπαβασιλείου), Μαλούσι, Κράσι Ε., Φέγγης, Βεζύρης (68' Ζαρογιαννόπουλος), Βαμβακούσης, Ξαγοράρης (68' Κράσι Λ.), Δαμίγος (68' Παπαδόπουλος), Γαλανός (61' Διονυσόπουλος)

Η τελική κατάταξη (εκκρεμούν αποφάσεις και εφέσεις του Καρτεράδου)

2022 02 21

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares