Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 18:31

ΑΕ Πάρου – Ελλάς Σύρου 1 -1 και όλα ανοικτά!

Με ένα δραματικό όσο αφορά την εξελίξη του ματς άρχισε η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην Πάρο, όπου η τοπική ομάδα ήλθε ισόπαλη 1-1 με την Ελλάς Σύρου.

Το σημαντικότερο συμπέρασμα που βγαίνει από την αναμέτρηση είναι ότι θα παρακολουθήσουμε μία πολύ ανταγωνιστική δεύτερη φάση, καθώς τα πλεονεκτήματα κάποιων ομάδων ισοφαρίζονται από άλλου είδους αρετές των υπολοίπων.

Η Ελλάς ήξερε πως πρέπει από την αρχή να επιβεβαιώσει στο γήπεδο την τεχνική της υπεροχή και ήθελε να επιβάλλει τον δικό της νόμο ξεκινώντας με νίκη.

Όμως χρειάζονται και άλλα πράγματα που τα διέθετε η ΑΕ Πάρου. Πάθος, πίστη, αποφασιστικότητα  είναι μερικά από αυτά.

Συγκινητική στιγμή για την Ελλάς Σύρου ήταν αυτή που ζήσαμε στο 41΄. Μετά το γκολ του Βασίλη Μπούνα, οι αθλητές της ομάδας έδειξαν στην κερκίδα ένα μπλουζάκι με το όνομα… Πασχάλης (το φόρεσαν οι αθλητές και στην είσοδο), μη ξεχνώντας τον γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Φίλιππα Καραμολέγκου που έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων.

ellas paros4

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ο ευνοικός άνεμος, αλλά και η τακτική των γηπεδούχων έδωσαν μία ψευδαίσθηση υπεροχής στους φιλοξενούμενους, που απείλησαν άμεσα μόνο με την κοντινή κεφαλιά του Αργυρού στο 7 που πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια η Ελλάς φαινόταν βραχυκυκλωμένη στην επιθετική της ανάπτυξη και άτολμη όταν πατούσε περιοχή.

Η ΑΕ Πάρου ήταν περιορισμένη στο δικό της μισό του γηπέδου και η δικιά της στιγμή ήταν στο 14΄ όταν σε σέντρα του Βιτζηλαίου ο Αργυρός με την παρέμβαση του ανάγκασε τον Παπαδόπουλο σε εντυπωσιακό διώξιμο.

Στο 40’ άλλαξαν όλα, όταν ο Δ.Ρούσσος έδιωξε με γροθιές ο Μπακατσέλος μέσα και πλάγια στην περιοχή βλέποντας πολλά σώματα μπροστά του, είχε το καθαρό μυαλό αντί να σουτάρει να στρώσει την μπάλα στον Μπούνα που είχε καλύτερες πιθανότητες. Το σουτ του επιτελικού μέσου είχε πορεία στα δίκτυα και κόπηκε από το χέρι του Γαβαλά.

Πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον στόπερ των Παριανών, πλασαριστά ο Μπούνας και 0-1.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Μέχρι το 60’ οι Συριανοί είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς, καθώς είχε αποχωρήσει τραυματίας και ο στυλοβάτης της Παριανής άμυνας Καμπάσης.

Χάθηκαν ευκαιρίες με κορυφαία στο 59’ του Παυλόπουλου.

Στο 62’ η ΑΕ Πάρου που δεν είχε σταματήσει ούτε λεπτό να παλεύει, ενώ πήρε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο, ισοφάρισε. Ο Εσάι τρύπωσε στην καρδιά της άμυνας και τελείωσε τη φάση με το κεφάλι, αφού προηγουμένως ο Αριανούτσος νίκησε τους αμυντικούς στον αέρα και πήρε την πρώτη κεφαλιά-πάσα στον σκόρερ.

Η ψυχολογία της ΑΕΠ ανέβηκε στα ουράνια, ο Μουράι με τον Τριανταφυλλίδη έκαναν ένα πολύ καλό νέο δίδυμο στα στόπερ, οι Παντελαίος και Γιαννούλης ανέβασαν στροφές, ο Μπακατσέλος από την Ελλάς προσπαθούσε χωρίς ανάλογη συμπαράσταση στο κέντρο και έτσι το παιχνίδι τελείωσε με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον βαθμό, χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα, παρά το ότι ο Ν. Βουτσίνος φόρτωσε στο τέλος την επιθετική του γραμμή.

H διαιτησία των Βακόνδιου, Κουζούμη και Ρούσσου Ι., ήταν καλή.

Η ΑΕ Πάρου παραπονιέται για κάποιες κίτρινες που δεν δόθηκαν σε αντιπάλους παίκτες και για ευκολία στον καταλογισμό κάποιων φάουλ εναντίον της, ενώ η Ελλάς Σύρου φωνάζει για ένα εκτός φάσης κτύπημα του Μουράι στον Μπακατσέλο μέσα στην περιοχή ενώ η μπάλα παιζόταν στο σημαιάκι του κόρνερ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος):  Δ. Ρούσσος, Βιτζηλαίος, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Καμπάσης(53’ Τριανταφυλλίδης), Παντελαίος, Ρούσσος Γ.(51’ Ραμπαβίλας), Γιαννούλης, Εσάι (77’ Γιουρτζίδης), Μουράι, Αριανούτσος.

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς(87’ Μαραγκός), Κολιάκος, Οικονομόπουλος, Αργυρός, Μπακατσέλος, Μπούνας, Σαμανίδης,(75’ Περιάλης), Παυλόπουλος, Μανουδάκης(85’ Μουλίδης), Σαββίδης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares