Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 19:52

Νίκησε τον ΠΑΣ Νάξου και πέρασε δίκαια στην επόμενη φάση ο ΑΟ Πύργου

Πραγματοποιώντας έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, ο ΑΟ Πύργου νίκησε και τον ΠΑΣ Νάξου με 2-0 την τελευταία αγωνιστική και εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στη β' φάση του πρωταθλήματος.

Στον αγώνα που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις των δύο ομάδων για την 1η φάση του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πύργου έκαναν το χρέος τους, κάμπτοντας την αντίσταση του ΠΑΣ Νάξου, που με τη σειρά του κατέκτησε δίκαια την 3η θέση του ομίλου.

Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες, με τον ΑΟ Πύργου να βρίσκει ισχυρή αντίσταση, αλλά τελικά να κεφαλοποιεί την υπεροχή του με δύο τέρματα του MVP της αναμέτρησης Βασίλη Μαναριώτη στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους.

Στον πάγκο του ΠΑΣ Νάξου ήταν ο Γενικός Αρχηγός, Φάνης Κουτελιέρης, καθώς μετά την τιμωρία του ο Δημήτρης Σκούνας έδινε οδηγίες έξω από την περίφραξη του γηπέδου. Τιμωρημένος ήταν και ο γυμναστής της ομάδας Πέτρος Μαράκης.

Οι καλύτερες στιγμές:

Στο 14΄ο Φύτρος ανάγκασε τον Ανυφαντάκη να αποκρούσει ενστικτωδώς με τα πόδια.

Στο 25' και πάλι ο Φύτρος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και σούταρε λίγο άουτ από κοντινή απόσταση

40' Ο Βρενάγκρ γύρισε την κατάλληλη στιγμή και ο Μαναριώτης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

45' Ο Μαναριώτης έκλεψε τη μπάλα από τον Γιαννή, μπήκε στην περιοχή και με υπέροχο πλασέ από διαγώνια θέση έκανε το 2-0.

52' Μετά από γύρισμα του Μαναριώτη ο Μαρκος Φύτρος με σουτ στην κίνηση τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ανυφαντάκη.

60' Ο ΠΑΣ Νάξου έχασε κλασική ευκαιρία, με τον Γιαννακόπουλο από θέση τετ α τετ να βλέπει τον Τσουκαλά να διώχνει την μπάλα με τα πόδια.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Ζαφείρης είχε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει.

Διαιτητής: Κουζούμης | Βοηθοί: Ρούσσου - Νάκκας

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Βρενάγκρ, Κλουβάτος (93λ. τρ. Λύτρας), Νομικός Β., Λούκας (59' λ. τρ. Φύτρος Σ.), Φύτρος Μ., Κρεμμύδας, Βουλγαράκης (88' Πάγια), Δαβιλάς, Μαναριώτης (88' Κελίδης), Σελιστάι.

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Ανυφαντάκης, Πετρόπουλος (86' Ψαρράς), Τόνι (77' Κάσα), Μαθιάσος, Γιαννής, Βασαλάκης (86' Φάρκωνας), Ζαφείρης, Λέκκας, Λίκα, Μουστάκης (57' Μπόσκου), Γιαννακόπουλος (86΄Πουλάι).

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares