Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 22:08

Τσίμπησε βαθμό στην Κύθνο και «έφυγε» για τη β' φάση ο ΑΜΣ Φιλωτίου

Και μαθηματικά στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος βρίσκεται από σήμερα ο ΑΜΣ Φιλωτίου που απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον ΑΠΣ Κύθνου στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο των θερμιών.

KYTHNOS ALKIS

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του 19χρονου φιλάθλου του Άρη Άλκη που δολοφονήθηκε, ενώ οι παίκτες του ΑΠΣ Κύθνου φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα που έχει το νούμερο 19.

εικόνα Viber 2022 02 13 17 57 42 731

Με τον βαθμό αυτό ο ΑΜΣ Φιλωτίου έφτασε τους 16 και παρόλο που του απομένουν δύο αγώνες (Πανσιφναϊκός και Παμμηλιακός εντός) οι βαθμοί αυτοί αρκούν για να τερματίσει πίσω από την ΑΕ Πάρου.

Σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι διατήρησαν φλύαρη υπεροχή και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο, καθώς στο 55' και ενώ το σκορ ήταν 1-1 ο Γιάννης Πράσινος σημάδεψε το δοκάρι με προβολή και στις καθυστερήσεις, ο Μιχάλης Βασιλάκης αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ήρωας για το Φιλώτι, καθώς απόκρουσε πέναλτι του Ψάρρα.

Μάλιστα η συγκεκριμένη φάση καταλογίστηκε από τον βοηθό Γαρδέρη και ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των φιλοξενούμενων.

Το 1-0 έγινε στο 27΄μετά από κάθετη μπαλιά που έβγαλε τον Τσάπα σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε άψογα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Γιώργος Πράσινος με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε σε 1-1.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τον ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στον όμιλο διεκδίκησης του πρωταθλήματος και... όπως λένε στην ομάδα θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια, θα το ζήσουν και όπου βγει!

KOUKA ANTONAKIS GARDERIS

Κατά κοινή ομολογία άψογη ήταν η διαιτησία της Αργυρώς Κουκά που έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολα παιχνίδια. Βοηθοί της ήταν ο Αντωνάκης από την Σέριφο και ο Γαρδέρης από την Κύθνο.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ Κύθνου (Θεοδωρόπουλος): Λεβαντής, Λαρεντζάκης Α., Γαρδεράκης, Παπαμακάριος, Ψάρρας Φ., Ηλιού, Ψάραρς Δ. (46΄Κλάρας), Μαρτίνος Γ. (72' Γονίδης Θ.), Τσάπα (64΄Δανιήλ), Γονίδης Ε., Μαρτίνος Α.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Βασιλάκης, Προμπονάς, Σαρρής (46' Πράσινος Ν.), Μουστάκης Ν., Κοττάκης, Κρητικός, Μουστάκης Δ., Πενίκου, Μαργαρίτης (46΄Πράγινος Ι.), Επταήμερος (88΄Αντιπαριώτης), Κρητικός Ν. (46' Πράσινος Γ.)

KYTHNOS AGALIA

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares