Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 19:28

Νίκησε τον Πανθηραϊκό και παίζει τα «ρέστα» του για πρόκριση με Πύργο ο ΠΑΣ Νάξου

Νίκη 2-0 κόντρα στον Πανθηραϊκό που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει για πρόκριση στην Β' φάση του πρωταθλήματος αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον Πύργο πέτυχε το πρωί ο ΠΑΣ Νάξου.

Οι ''Ναξιώτες'' που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες και τον προπονητή τους Δημήτρη Σκούνα να δίνει οδηγίες από την εξέδρα λόγω τιμωρίας, βρήκαν απέναντι τους έναν αποφασισμένο αντίπαλο που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προηγηθεί, καθώς είχε 1-2 καλές στιγμές.

SKOUNAS EXEDRA

Ο ΠΑΣ Νάξου «πήρε μπροστά» μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και στο 25' ο Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα, με τον κ. Χατζόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Γιαννακόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση είδε τον Ξαγοράρη να «μαντεύει» σωστά τη γωνία και να αποσοβεί το 1-0.

Το 1-0 δεν έγινε ούτε στο 30', όταν ο Μουστάκης με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πανθηραϊκού, με το 0-0 μα στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.  

PAS NAXOU PANTHIRAIKOS 1

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε πιο αποφασισμένος και κατάφερε να προηγηθεί στο 50', όταν ο Γιαννής εκτέλεσε φάουλ και ο Ζαφείρης σκόραρε με κοντινή κεφαλιά.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 για τον ΠΑΣ Νάξου, όταν στο 55' ο Μουστάκης με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και από διαγώνια θέση πλάσαρε τον Ξαγοράρη.

Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι άνοιξε αρκετά, με τις δύο ομάδες να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τον Πανθηραϊκό μάλιστα να στέκεται αρκετά άτυχος στο τέλος.

Πλέον ο ΠΑΣ Νάξου θα επιδιώξει νίκη στο τελευταίο δύσκολο γι αυτόν ματς με τον ΑΟ Πύργου στη Σαντορίνη, προκειμένου να κατακτήσει την 2η θέση του ομίλου, με την προϋπόθεση βέβαια ότι η απόφαση για τις ενστάσεις κατά του θα παραμείνουν ως έχουν, αλλιώς αν τις επιστραφούν οι βαθμοί θα είναι εκείνη που θα τερματίσει 2η. Εάν νικήσει ο ΑΟ Πύργου, τότε θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη ότι και να γίνει.

PANYGIRISMOS ME PANTHIRAIKO

Διαιτητής: Χατζόπουλος | Βοηθοί: Φαν Άακεν - Δεγαΐτας.

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Ανυφαντάκης, Πετρόπουλος (88' Ψαρράς), Κουφόπουλος, Φάρκωνας (65' Χωριανόπουλος), Τόνι, Βασαλάκης, Ζαφείρης (85' Πιτταράς), Λίκα, Γιαννής, Μουστάκης, Γιαννακόπουλος.

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ξαγοράρης Π. (66' Ρούσσος), Λαμάι, Κοκάι, Μαλούσι, Κρασι, Φέγγης, Βεζύρης, Βαμβακούσης, Παπαδόπουλος (46' Ξαγοράρης Γ.), Δαμίγος, Γαλανός (66' Διονυσόπουλος).

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares