Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 21:12

Επιβλητική νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Καρτεράδο για τον Πύργο

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο ΑΟ Πύργου πέτυχε ευρεία νίκη με 5-2 επί του Καρτεράδου, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας της 12ης αγωνιστικής τα είχε όλα, πλούσιο θέαμα,  ανατροπές  και πολλά γκολ πιστοποιώντας στο απόλυτο τον τίτλο του τοπικού ντέρμπι.

Ανατροπή από το 1ο μέρος

Ο Καρτεράδος που ίσως ήταν κάπως επηρεασμένος από τα όσα γίνονται τελευταία με τις ενστάσεις και την έφεση κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό από πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κλεβιστ.

Ο Πύργος που είχε τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό δεν πτοήθηκε και στο 14' εκτέλεση φάουλ του Φύτρου από τα αριστερά και ασταθής απόκρουση του Καστή έδωσε την ευκαιρία στον Βαγγέλη Νομικό να ισοφαρίσει σε 1-1 με κοντινό πλασέ.

Οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά και αφού απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες με του Παπαθανασίου και Μαναριώτη, με τον τελευταίο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 32΄, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Βουλγαρακη και σουτ έξω από την περιοχή, ο Καστής αποκρούει ασταθώς και ο Μαναριώτης που ακολούθησε τη φάση από πλεονεκτική θέση έδωσε προβάδισμα (2-1) στην ομάδα του.

Σελιστάι και Φύτρος στη συνέχεια δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε ισάριθμες ευκαιρίες με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Εύκολη επικράτηση

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη ο Καρτεράδος μπήκε με γρήγορο γκολ στο παιχνίδι, καθώς στο 53' μετά από αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Γιουρέλη, ο οποίος υπέροχο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσουκαλά, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στον Πύργο, που κέρδισε πέναλτι στο 60΄σε ανατροπή του Μαναριώτη από τον Καστή, με τον Λούκα με ψύχραιμη εκτέλεση να δίνει και πάλι προβάδισμα με 3-2 στους γηπεδούχους.

Στο 73' ο Σελιστάι πάσαρε υπέροχα στον Κρεμμυδα, ο οποίος με πολύ ωραίο κοντρόλ κατέβασε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με άψογο τελείωμα σημείωσε το 4-2.

Το τελικό 5-2 σημειώθηκε στο 80' , όταν μετά από λάθος στην άμυνα του Καρτεράδου, ο Σελιστάι έκλεψε τη μπάλα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Φύτρο ο οποίος με βολέ στην κίνηση πέτυχε το 5-2 δίνοντας ακόμα πιο θριαμβευτικό τόνο στην επικράτηση του Πύργου.

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Ρούσσου - Νάκκας

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Παπαθανασίου (51' Φύτρος Σ.), Μαντούσης, Νομικός Β., Φύτρος Μ., Κρεμμύδας, Βουλγαράκης, Δαβιλάς, Μαναριώτης (85' Κελίδης), Σελιστάι, Λούκα

ΑΟ Καρτεράδου (Τσάμογλου): Καστής, Κλέβιστ, Τομόρι, Ντεκίδης, Κάτσι (46' Νομικός), Φίλων Α., Κουλόλι, Τσάμογλου (90' Ανωγειαννάκης), Χοτζάι (46' Κουρπέτης), Γιουρέλης, Κοβός.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares