Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 16:47

Επαγγελματική νίκη για τον ΑΟ Πύργου... 4-0 τον αξιόμαχο ΑΣ Ίου

Αν και αποδεκατισμένος ο ΑΟ Πύργου, παρουσιάστηκε ποιοτικός για ακόμα ένα παιχνίδι, φτάνοντας στη νίκη με 4-0 κόντρα στον αξιόμαχο ΑΣ Ίου που πάλεψε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του.

Με 12 παίκτες στην σύνθεση του και τον Κώστα Κλουβάτο να επανεμφανίζεται μετά από πολύ καιρό, ο Πύργος έπιασε πολύ καλή απόδοση, ενώ είχε σε κέφια του Μάρκο Φύτρο και Γιώργο Κελίδη που πέτυχαν από δύο τέρματα και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του ΑΣ Ίου, που είχαν πολλά μέλη της διοίκησης στην εξέδρα να τους υποστηρίζουν, πάλεψαν το παιχνίδι, αλλά η ποιοτική διαφορά ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

11' Ο Λούκας εκτέλεσε φάουλ που κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Βολικάκη και έπειτα βγήκε άουτ

16' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ. Ο Κρεμμύδας ανατράπηκε από τον Κιαζίμι με τον κ. Νάκκα να καταλογίζει πέναλτι και τον Μάρκο Φύτρο να ευστοχεί, ανοίγοντας το σκορ της αναμέτρησης.

24' Σουτ του Βουλγαράκη λίγο άουτ η μπάλα.

25' Κεφαλιά του Κρεμμύδα λίγο άουτ η μπάλα

36' Διπλή ευκαιρία για τον ΑΟ Πύργου με τους Κελίδη και Βουλγαράκη να μην μπορούν να νικήσουν τον Βολικάκη.

39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ. Ο Παπαθανασίου έκανε μία επέλαση από δεξιά και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Φύτρο, ο οποίος έκανε το 2-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

50' Ο Κελίδης αρχικά από θέση τετ α τετ είδε τον Βολικάκη να του λέει όχι, με τον Σελιστάι που ακολουθούσε να σουτάρει από κοντά, αλλά άστοχα σε άουτ

54' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ. Ο Γιώργος Κελίδης με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 3-0, βάζοντας και εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

55' Ο Μάρκος Φυτρος έφτασε μία ανάσα από το 4-0, όταν σουτ που εξαπέλυσε από τα 25 μέτρα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βολικάκη, καθώς ο έμπειρος γκολκίπερ άλλαξε την πορεία της μπάλας.

59' Από πλεονεκτική θέση ο Κελίδης έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

68' φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Βολικάκη, που κατέληξε σε άουτ μετά από κεφαλιά του Κελίδη.

63' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ. Μετά από κόρνερ του Μάρκου Φύτρου, ο Γιώργος Κελίδης σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 4-0.

76' Ο Σελιστάι από θέση τετ α τετ είδε τον Βολικάκη να του λέει όχι.

78' Ο κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους γκολκίπερ Βολικάκης, πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε τεχνικό σουτ του Φύτρου.

Διαιτητής: Νάκκας | Βοηθοί: Ρούσσου - Μαλολλάρι

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Καραμολέγκος, Παπαθανασίου, Κλουβάτος, Νομικός, Φύτρος, Κρεμμύδας, Βούλγαρης, Δαβιλάς, Κελίδης, Σελιστάι, Λούκας

ΑΣ Ίου (Μπαλαγιάννης): Βολικάκης, Μονογυιός, Βαγιάκης, Κιαζίμι (79' Κωστόπουλος), Σακελλαρίου, Καρράς (57' Δαμβακάρης), Οκετσόκου, Λούκας, Κώνστας, Πισκάσι (42' λ. τρ. Μπάτσαλης), Χάσα.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares