Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 22:21

Πανσιφναϊκός – ΑΕ Πάρου 2-5. Ποδόσφαιρο και περιπέτεια στα χιόνια!

Οι πρωτοπόροι του Β ομίλου πέρασαν εύκολα με 5-2 επί των γηπεδούχων, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που θα θυμούνται διαιτητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι που συμμετείχαν σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες.

Το είχε στρώσει για τα καλά στη Σίφνο και τα προβλήματα ζητούσαν άμεσες λύσεις, που δόθηκαν και από τις δύο πλευρές, για να γίνει τελικά το ματς, με το ''ψοφόκρυο'' που φάγαμε να είναι το πιο βαρύ κόστος.

PANSIFNAIKOS ME PARO

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η ΑΕ Πάρου μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 1-0 στο 9’ με έξοχο πλασέ του Έσάι και 2-0 στο 21’ με εντυπωσιακό σουτ στο Γ του Γιαννούλη. Στο 25’ ο Πανσιφναϊκός κατάφερε να σκοράρει χάρις στη εξυπνάδα και την ταχύτητα του Φώτη Ατσόνιου που τιμώρησε την αδράνεια της άμυνας σε φάση που ξεκίνησε ο Γεωργούλης.

Η αντίδραση των Παριανών ήταν άμεση και μέχρι το ημίχρονο πέτυχαν ακόμη 2 γκολ και έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες. Στο 40’ συνδυάστηκαν ο Κρίστι Λόκα με τον Γιαννούλη που έδωσε την ασίστ στον Εσάι που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 1-3.

Το 1-4 έγινε στο 45’ με κατ΄ευθείαν εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη.

AE PAROU SIFNOS

Στην επανάληψη μπήκαν 2 γρήγορα γκολ και μετά όλοι περίμεναν τη λήξη γιατί το χιόνι είχε πυκνώσει και το ψύχος ήταν δριμύ.

Σκόραρε ο Παντελαίος στο 51’ με σουτ για το 1-5 και στο 63’ ο Ζαμπέλης στην αντεπίθεση μείωσε στο τελικό 2-5.

Για τον Πανσιφναϊκό σημαντικό πως οι μικροί του έδειξαν σαφώς βελτιωμένοι και πλέον βοηθούν ουσιαστικά την ομάδα και ορισμένοι θα τραβήξουν τα βλέμματα στο μέλλον.

PANSIFNAIKOS PAROS

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ρούσσος Ι., Γρυπάρης και Σαργολόγος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πανσιφναϊκός (Ζιώγας): Κάραβος ( 75’ Συνοδινός), Ατσόνιος Φ., Παπαγγελέτος, Τσέλιος, Κορακής (43’ λ.τ. Ατσόνιος Χ.), Σταυριανός (75’ Φράγγος), Ατσόνιος Α., Ζάρος, Γεωργούλης (46’ Ζαμπέλης), Τρούλλος, Σταυριανός.

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος): Μπροκάκης, Βιτζηλαίος, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, (63’ Μανωλακούδης), Καμπάσης ( 56’ Κιοσέ), Παντελαίος, Κρητικός (63’Αρκουλής), Μουράι (80’ Μπαρδάνης), Γιαννούλης, Εσάι, Κρίστι (56’ Ρούσσος).

GIPEDO SIFNOU XIONI

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares