Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 18:52

Καρτεράδος: Είμαστε σίγουροι για την θετική έκβαση της ένσταση του ΠΑΣ Νάξου

Καθ' όλα νόμιμη υποστηρίζει με ανακοίνωση του ο Καρτεράδος ήταν η συμμετοχή του Στάθη Φίλων στον αγώνα με τον ΠΑΣ Νάξου, όπου το φιλοξενούμενο σωματείο κατέθεσε ένσταση.

Όπως τονίζει ο ΑΟ Καρτεράδου έχουν κατατεθεί όλα τα αποδεικτικά που έχουν ζητηθεί και υπάρχει βεβαιότητα ότι η απόφαση θα δικαιώσει την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ σε συνέχεια της ένστασης που υποβλήθηκε απο το αθλητικό σωματείο ΠΑΣ Νάξου προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας θέλουμε να ενημερώσουμε οτι έχουμε προβεί σε όλες τις νόμιμες και απαιτούμενες ενέργειες για την κανονική συμμετοχή του αθλητή μας καθώς έχουμε ενημερώσει τοσο την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων όσο και την ΕΠΟ με ότι μας έχει ζητηθεί.

Η ομάδα μας ουδέποτε θα προκαλούσε με οποιαδήποτε ενέργεια που δεν συνάδει με τους κανόνες της διοργανώτριας αρχης της οποίας όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη μας και είμαστε σίγουροι ότι και αυτή την φορά θα ακολουθηθεί ο δρόμος της νομιμότητας και του ευ αγωνίζεσθαι ώστε οι αγώνες να κερδίζονται εντός αγωνιστικού χώρου και μόνο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares