Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 16:00

Και επίσημα παίκτης της Ελλάς Σύρου ο Γιώργος Οικονομόπουλος

Με την επίσημη ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γιώργου Οικονομόπουλου, με την συριανή ομάδα να μην κάνει εκπτώσεις όσο αφορά τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος στις Κυκλάδες.

Βασικό στέλεχος στην αμυντική γραμμή του Αστέρα Βάρης, ο Οικονομόπουλος αναμένεται να αποτελέσει τον στυλοβάτη στην άμυνα της Ελλάς, με τον Νίκο Βουτσίνο να έχει πλέον στα χέρια του ακόμα ένα πολύτιμο εργαλείο για την δύσκολη συνέχεια των μπαράζ.

Εκτός του Αστέρα Βάρης, ο Οικονομόπουλος έχει επίσης αγωνιστεί σε ΑΟ Υπάτου,  Πανελευσινιακό, Αστέρα Μαγούλας, Ιωνικό, ΑΟ Λεβάντε και Ολυμπιακό Αγίου Στεφανου.

Η ανακοίνωση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου αναφέρει:

«Η διοίκηση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου καλωσορίζει στην ομάδα τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Οικονομόπουλο. Η χαρά μας μεγάλη που καταφέραμε να φέρουμε στην ομάδα και τη Σύρο έναν αθλητή με πολλά χρόνια εμπειρίας στα Εθνικά πρωταθλήματα. Γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1993 (28 χρονών) ο Γιώργος Οικονομόπουλος αγωνίζονταν φέτος στην ομάδα του Αστέρα Βάρης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ενώ παράλληλα στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες ομάδων όπως οι Α.Ο Υπάτου, Πανελευσινιακός, Αστέρας Μαγούλας, Ιωνικός, Α.Ο Λεβάντε και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή Καλή χρονιά με υγεία»

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares