Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 20:19

Σεφτέ στις νίκες για Παμμηλιακό

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων πανηγύρισε ο Παμμηλιακός αφού κατάφερε να επιβληθεί του ΑΠΣ Κύθνου με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 35' με πέναλτι που κέρδισε ο Μαμαντί Σιτιμπέ σε ανατροπή από τον Λεβαντή και με εύστοχη εκτέλεση του Παπαδημητρίου.

Το 2-0 πέτυχε με ατομική προσπάθεια και πλασέ ο Σάντα στο 75' .

Μάλιστα ο Σάντα σκόραρε και άλλο τέρμα, αλλά ακυρώθηκε ως offside, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δοκάρι του Λεβαντή, πράγμα που λίγο αργότερα έκανε και ο Ζούλιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παμμηλιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ατανάσοφ.

Οι φιλοξενούμενη είχαν μία καλή στιγμή να ισοφαρίσουν όταν το σκορ ήταν εις βάρος τους 1-0, αλλά σε γενικές γραμμές φάνηκαν αρκετά επηρεασμένοι από το ταξίδι, υποκύπτοντας στην ανωτερότητα του Παμμηλιακού που έχει συνεχή ανοδική πορεία στις τελευταίες εγωνιστικές. 

Παμμηλιακός (Λυριτζής): Μαυρογιάννης Ευαγγ. (78' Φρατζεσκάκης), Σάντα, Σφίγγας, Κυρίτσης, Μαμάντι, Ατανάσοφ (82' Βεντούρης), Μαυρογιάννης Αντ., Σοσόλι (82' Ραπανάκης), Καμπανάρος (84' Παγώνης), Παπαδημητρίου (Αϊβαλιώτης), Ζούλιας (75' Μωραϊτης)

ΑΠΣ Κύθνου (Θεοδωρόπουλος):Λεβαντής, Ψαρράς, Παπαμακάριος, Μπακογιάννης, Δανιήλ, Ηλίου, Γαρδεράκης, Βασάλος (Γονιδάκης), Μαρτίνος, Γονίδης Εμμ.(Δανιήλ), Γονίδης Νικ (Ψαρράς).,

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares