Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 20:48

Άνετα τον Πανθηραϊκό ο ''Αδιάβροχος'' ο Καρτεράδος

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής

Ούτε στιγμή δεν πτοήθηκε ο Καρτεράδος από τη βροχή που έπεφτε απόψε στη Σαντορίνη, με τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Τσάμογλου να μπαίνουν δυνατά από το πρώτο λεπτό και να «καθαρίζουν» το ματς με 0-4 κόντρα στον νεανικό Πανθηραϊκό.

Ο ΑΟ Καρτεράδος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, πράγμα που μαρτυρά και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον Πανθηραϊκό να έχει ακόμα ένα ντεσαβαντάζ, καθώς του έλειπαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη Σύρο για τις προπονήσεις των Μικτών Ομάδων.

Ουσιαστικά, ο Καρτεράδος πήρε το τρίποντο από το πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε με τέρματα των (Αχμετάι 17' και 38') και Ντεκίδη στο 31'. Στην επανάληψη, ο Αλέξανδρος Φίλων πρόσθεσε και εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

PANTHIRAIKOS KARTERADOS

Διαιτητής: Βακόνδιος | Βοηθοί: Νάκκας - Ρούσσου

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Σιγάλας, Καρράς (65' Μέση), Κοτσάκι (75΄Τσάνο), Παπαδόπουλος, Κράσι, Διονυσόπουλος, Λιγνός (45' Βενιέρης), Ζαρογιαννόπουλος (65΄Πλέσι), Ξαγοράρης (45΄Φύτρος). Παπαβασιλείου, Κράσι.

Καρτεράδος (Τσάμογλου):Σορώτος, Φέκας, Μέμα, Αχμετάι (79' Τριαντάφυλλος), Κουλόλι (46' Καραμολέγκος), Ντεκίδης (63' Χοτζάι), Κάτσι (67' Ντούρο), Τομόρι (46' Κουρπέτης), Φίλων, Χάλαρης, Χόντος. 

PANTHIRAIKOS KARTERADOS 2

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares