Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 20:29

Νίκη και πρωτιά για τον Πανναξιακό

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ο Πανναξιακός κατάφερε να πάρει αγχωτική νίκη με σκορ 3-1 επί του Καρτεράδου.

Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν στο 1' της αναμέτρησης με καταπληκτικό γκολ του Χάρη Δεμερτζή, ενώ έχασαν ευκαιρίες και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, δέχτηκαν ισοφάριση "σοκ" όταν η λάθος πάσα του Σέμε προς τον Ιγκνάτ έδωσε την ευκαιρία στον Κλέβιστ να μπει στη φάση και να "τσιμπήσει" την μπάλα όσο χρειαζόταν ώστε η ετεροχρονισμένη προβολή του τελευταίου να βρει τα πόδια του μεσοεπιθετικού του Καρτεράδου και τον ρεφερι της αναμέτρησης Κο Ζαράνη να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο "παθών" , Αχμέτ Κλέβιστ γράφοντας στο 36' το 1-1..

Ο Πανναξιακός αντέδρασε και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βαθρακοκοίλη , η προβολή του οποίου μετά τη σέντρα του Κωστόπουλου εξουδετερώθηκε από τον Καστή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καρτεράδος έκλεισε τους χώρους στο δικό του μισό γήπεδο με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δυσκολεύονται αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι.

Στο 53' σουτ του Σέμε από το σημείο του πέναλτυ περνάει ελάχιστα άουτ.

Τη λύτρωση για τον Πανναξιακό έδωσε ο αρχηγός Γιάννης Κωστόπουλος όταν στο 68' μετά από συρτή σέντρα του Βαθρακοκοίλη βρέθηκε μόνος και ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Καστή , γράφοντας το 2-1.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν είχαμε σπουδαίες φάσεις, με το παιχνίδι να κυλά σε αργό τέμπο , χωρίς ρυθμό και με πολλά λάθη εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι στο 82' κατάφεραν με τον Ντάσιο να πετύχουν το 3-1 κλειδώνοντας τη νίκη.

Τον αγώνα επισκίασε ο τραυματισμός του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Σπήλιου Κασπή ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο στο Κέντρο Υγείας Νάξου.

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Γρυπάρης - Φαν Άακεν

PANNAXIAKOS KARTERADOS DIAITHTES

Πανναξιακός (Μαυρομμάτης): Λουλάϊ, Καράϊ, Κωστόπουλος, Γκουιρά, Πιτταράς Α., (67' Ντάσιος), Σέμε, Δεμερτζής (57' Πιτταράς Ν.), Βαθρακοκοίλης (82' Φράγκου), Φουφούνης, Ιγκνάτ, Καλαβρός


PANNAXIAKOS ME KARTERADO
Α.Ο.Καρτεράδος (Τσάμογλου): Καστής (87' Καραμολέγκος λ.τ), Χριστόπουλος (60' Νομικός), Τομόρι, Φέκας, Χάλαρης, Κλέβιστ, Μέμα, Κουλόλι, Κάτσι, Ντεκίδης, Χοξάϊ

KARTERADOS ME PANNAXIAKO

Η βαθμολογία

2021 11 21 3

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares