Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 23:37

Μοιρασιά στην Κύθνο για ΑΠΣΚ και Πανσιφναϊκό

Ισόπαλο 1-1 έληξε πριν λίγο το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο μεταξύ του ΑΠΣ Κύθνου και του Πανσιφναϊκού.

Οι φιλοξενούμενη που πήραν τον δεύτερο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Φώτη Ατσόνιο στο 24΄ και κρατούσαν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στο 87΄ο Δανιήλ πέτυχε το 1-1 που λύτρωσε τους γηπεδούχους και τους έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ παράλληλα τους διατήρησε αήττητους στην έδρα τους.

Ο ΑΠΣ Κύθνου είχε την υπεροχή, αλλά ο Πανσιφναϊκός φάνηκε καλά διαβασμένος και σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα Ποργιώτη κατάφερε να πάρει ένα αποτέλεσμα που του δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Διαιτητής: Δημητρακόπουλος  | Βοηθοί: Γκούμας - Γαρδέρης

ΑΠΣ Κύθνου (Θεοδωρόπουλος): Λεβαντής (80΄Βαδιβούλης), Χριστοδουλάκης (46' Παπαμακάριος), Λαρεντζάκης Π. (63΄Γονίδης Ν.), Ψάρρας, Μπακογιάννης (75΄Βασάλος), Γαρδεράκης Ο., Τσάπα, Ηλιού Π., Γονίδης Θ. (46΄Μαρτίνος), Γονίδης Ε., Δανιήλ.

APSK ME SIFNO

Πανσιφναϊκός (Ζιώγας): Ποργιώτης, Ατσόνιος Χ. (95΄Χουζούρης), Φράγκος, Τσέλιος, Berzheshta (46΄Λυκογιάννης), Ζαρος, Τρούλλος, Χότσκα, Ατσόνιος Α., Ατσόνιος Φ., Γεωργούλης.

SIFNOS ME KYTHNO

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares