Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 22:35

Χωρίς Πετρόπουολο και Κουφόπουλο στη Σαντορίνη ο ΠΑΣ Νάξου

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ Νάξου που αναχωρεί αύριο Σάββατο 12/11 για τη Σαντορίνη, όπου θα αναζητήσει την πρώτη της φετινή νίκη απέναντι στον νεανικό και ταλαντούχο Πανθηραϊκό.

Στο απουσιολόγιο του Δημήτρη Σκούνα έχουν σημειωθεί ήδη δύο βασικές απουσίες, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Πετρόπουλο και τον τραυματία Κουφόπουλο, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Ζανελάρη που αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ τράβηγμα

PROPONISI 12 11

Αγωνιστική δράση στον ΠΑΣ Νάξου θα υπάρξει και για το τμήμα Κ14, με την ομάδα της Νάξου να γνωστοποιεί το πρόγραμμα μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης: 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας και της Κ-14 ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων του σαββατοκύριακου.

Αύριο, Σάββατο 13/11 η Ανδρική μας ομάδα θα ταξιδέψει στο νησί της Σαντορίνης, όπου στις 13:15, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον Πανθηραϊκό και θα επιστρέψει το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ο προπονητής της ομάδας μας θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου (κόκκινη κάρτα) Δημήτρη Πετρόπουλου, καθώς και του τραυματία Χρήστου Κουφόπουλου.

Την Κυριακή στις 18:00, η ομάδα Κ-14 του συλλόγου μας θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό, επιδιώκοντας την 2η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

'Ενα βίντεο από την τελευταία προπόνηση της ανδρικής ομάδας

 

 

PROPONISI 12 11

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares