Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 22:35

'Eμειναν άσφαιροι Παμμηλιακός - ΑΕ Πάρου

Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση της Μήλου μεταξύ του Παμμηλιακού και της ΑΕ Πάρου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας στον 2ο όμιλο.

Οι φιλοξενούμενοι υπερείχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασαν πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σ. Κρητικού.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους αντιστάθηκαν με δύναμη και μαχητικότητα, αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν επικίνδυνοι επιθετικά.

Έτσι το τελικό στείρο αποτέλεσμα σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με τον Παμμηλιακό να σημειώνει την τρίτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα και την ΑΕ Πάρου την πρώτη απώλεια βαθμών.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Μαθιουδάκης Γ. Θ., Κουλακιώτης και Μαθιουδάκης Γ. Α.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Λυριτζής):  Μαυρογιάννης Ε., Βήχος Σ., Ζούλιας, Κυρίτσης, Μάνι, Μαυρογιάννης Α., Ατανάσοφ (62' Βελετάς), Μαυρογιάννης Α-Π (83΄Σφίγγας), Παπαδημητρίου (40' Δρίλης Κ.), Λικάι Κ., Σιντιμπέ (50' Φρατζεσκάκης).

Αναπληρωματικοί: Βήχος Μ., Βεντούρης

ΑΕ ΠΑΡΟΥ (Μοστράτος): Ρούσσος Δ., Ρούσσος Γ. (89' Μοστράτος Α.), Παπαδόπουλος, Μουράι (62΄Γιαννούλης), Καμπάσης, Γαβαλάς (86΄Γιουρτζίδης), Βιτζηλαίος, Παντελαίος, Εσάι  (86' Ζουμής), Γιουρτζίδης, Κρητικός Σ. (62΄Αρκουλής).

Αναπληρωματικοί: Χάλκο, Κρητικός Δ., Χαριστός, Μανωλακούδης, Μπαρδάνης.


Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares