Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 20:50

Άνετο πέρασμα από την Ίο για τον ΑΟ Πύργου

Με «σβηστές» τις μηχανές πέρασε ο ΑΟ Πύργου από την Ίου, όπου επικράτησε εύκολα με 0-6 του ΑΣ Ίου στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου Δημήτρη Ρόλλα, που έφυγε πριν τρεις μήνες από τη ζωή, ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Το πρώτο μέρος έληξε με 0-2, με τέρματα του Κελίδη (30') και του Σόλωνα Φύτρου στο 42'.

Στην επανάληψη, οι Σαντορινιοί ήταν ασταμάτητοι, πετυχαίνοντας τέσσερα (4) ακόμα τέρματα με τον Σόλωνα Φύτρο να σκοράρει ακόμα τρεις φορές, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων και τον Μάρκο Φύτρο να βάζει και εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Πλέον η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Καρετράδο, ενώ ο ΑΣ Ίου την 5η αγωνιστική θα εκτίσει το ρεπό του.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος Γ., με βοηθούς την κα. Ρούσσου και τον κ. Μαλολλάρι.

Α.Σ. Ίου (Μπαλαγιάννης): Βολικάκης, Νομικός, Βαγιάκης, Μωραΐτης , Μονογυός, Στρατής (65΄Κωστόπουλος), Σώχος (46΄Πλάζα), Λούκας, Κώνστας, Οκετσόκου (80' Μονογυιός), Πισκάσι (46' Γκικάκης)

Α.Ο. Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς (69΄Καραμολέγκος), Παπαθανασίου (42΄Βουλγαράκης), Κρεμμύδας , Νομικός Β. (Φύτρος Σ.)., Φύτρος Μ., Μαντούσης, Κλουβάτος Σ., Λύτρας, Κελίδης, Φύτρος Σ., Σελιστάι

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares