Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 18:45

Συνέχισε με τον ΠΑΣ Νάξου το αήττητο του ο Πανναξιακός

Ένα εύκολο τρίποντο κατέκτησε ο Πανναξιακός επικρατώντας με 1-5 του ΠΑΣ Νάξου στο παιχνίδι που έληξε πριν λίγο για τον 3ο όμιλο της Α΄Κατηγορίας.

Οι παίκτες του Μάρκου Μαυρομάτη έδειξαν σοβαρότητα από την τα πρώτα λεπτά του αγώνα και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το υπερ τους 0-2, με τα πράγματα να γίνονται ακόμα πιο εύκολα για τον Πανναξιακό, καθώς ο ΠΑΣ Νάξου έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Πετρόπουλου.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός εδραίωσε τη νίκη του με το τελικό 1-5 να έρχεται φυσιολογικά και να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. 

Η ροή του αγώνα και τα γκολ

7' Σέντρα σουτ του Κωστόπουλο, ψύχραιμο μπλοκάρισμα από τον Ανυφαντάκη

8΄Σουτ από διαγώνια θέση του Βαθρακοκοίλη, πολλά μέτρα άουτ η μπάλα

12' Ο Βαθρακοκοίλης μπήκε ανάμεσα σε Πετρόπουλο και Ανυφαντάκη, έκλεψε τη μπάλα, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

16' Εκτέλεση φάουλ του Πετρόπουλο στην αγκαλιά του Λουλάι η μπάλα.

17΄Ο Καράι σέντραρε, ο Κωστόπουλος έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε άουτ.

22' Πολύ καλό σουτ του Βασαλάκη που ανάγκασε τον Λουάι σε δύσκολη απόκρουση 

27' Γκολ για τον Πανναξιακό. Ο Φουφούνης τροφοδότησε τον Δεμερτζή και εκείνος από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή έκανε το 0-1. 

32' Καλή ευκαιρία για τον Πανναξιακό, με τον Σέμε να πλασάρει, τον Ανυφαντάκη να βρίσκει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και να αποσοβεί τον κίνδυνο.

35' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Νάξου, με τον Λέκκα να πασάρει στον Ζανελάρη και τον τελευταίο να πλασάρει με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Λουλάι.

38' Ο Πανναξιακός απαντάει με μεγάλη ευκαιρία του Βαθρακοκοίλη, ο οποίος μετά από κόρνερ του Πιτταρά με γυριστό σουτ είδε τον Ανυφαντάκη να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση.

42' Ο Κωστόπουλος σκόραρε, αλλά υποδέχτηκε σε θέση οφσάιντ από τον Φαν Άακεν

43' Χαμένο πέναλτι για τον Κωστόπουλο που κέρδισε ο  Σέμε έπειτα από ανατροπή του Ζαφείρη.

46' Ο ΠΑΣ Νάξου έμεινε με 10 παίκτες ύστερα από αποβολή του Πετρόπουλου που ανέτρεψε τον Βαθρακοκοίλη ενώ ήταν τελευταίος παίκτης.

48' Γκολ για τον Πανναξιακό. Ο Πιτταράς με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ κάνει δύο τα τέρματα του Πανναξιακού και στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με ισχυρό προβάδισμα.

-----

49΄Ο Πανναξιακός μπαίνει με γρήγορο γκολ στην επανάληψη, όταν ο Δεμερτζής με όμορφη ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Βαθρακοκοίλη και εκείνος από κοντά έκανε το 0-3.

50' Σουτ του Δεμερτζή, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ανυφαντάκης.

53' Ο Ανυφαντάκης ειπε εντυπωσιακό οχι στον Δεμερτζή που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ.

 61' Σουτ του Κωστόπουλου, εντυπωσιακή απόκρουση του Ανυφαντάκη.

73' Γκολ για τον ΠΑΣ Νάξου, με τον Ορφανό να περνά τον τερματοφύλακα Λουλάι που βγήκε εκτός περιοχής και με μακρινό πλασέ να κάνει το 1-3.

 83' Γκολ για τον Πανναξιακό. Ο Κωστόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Ανυφαντάκη και με εύστοχο πλασέ έκανε το 4-1.

89' Γκολ για τον Πανναξιακό. Ο Βαθρακοκοίλης πετυχαίνει το τρίτο του προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι, όταν από θέση τετ α τετ νίκησε τον Κουφόπουλο. 

92' Ο Ντάσιος αστοχεί από θέση τετ α τετ

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος με βοηθούς τους Φαν Άγκεν και Δεγαΐτα.

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Ανυφαντάκης (84' Κουφόπουλος), Ζούλης (84' Λογοθέτης), Μαθιάσος, Κουφόπουλος (10' λ. τρ. Μουστάκης), Πετρόπουλος, Γιαννής, Ζαφειρης (65' Πιτταράς), Βασαλάκης, Ζανελάρης (65' Παντελαίος), Λέκκας, Ορφανός.

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Λουλάι, Καράι, Μανδηλαράς, Κωστόπουλος, Πιτταράς Α. (86΄Γκουιρά), Σέμε, Δεμερτζής (72' Ντάσιος), Βαθρακοκοίλης, Φουφούνης (60' Πιτταράς Ν.), Ιγκνάτ, Καλαβρός.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares