Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 19:54

Εύκολο τρίποντο για την Άνω Σύρο

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Α' κατηγορία, η Άνω Σύρος πέτυχε τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 6-2 επί του Πάγου.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 9’ με τον Μπάιλα και στο 27’ με τον Νίκο Σαγκινέτο έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με το 2-0 να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος το ματς… άνοιξε αφού και οι δύο ομάδες μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση.

Στο 46’ ο Μπάιλας με πλασέ από τη μικρή περιοχή έπειτα την πάσα του Μπλάμο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σούμπιτση κι έκανε το 3-0.

Στο 53’ ο Νίκος Σαγκινέτος με πλασέ έπειτα την ασίστ με το κεφάλι του Τρόκα έκανε το 4-0.

Στο 65’ ο Μπάιλας με το τρίτο του προσωπικό τέρμα έκανε το 5-0 με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 68’ ανατροπή του Ψιλάκη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής αμέσως έδειξε την παράβαση και Νίκος Σαγκινέτος που νίκησε τον Σούμπιτση έκανε το 6-0.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6-0, δεν παράτησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ με τους Καμπάνη στο 71’ και τον Σούμπιτση στο 80’.

Στο 77’ ο Καμπάνης εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και με πλασέ έκανε το 6-1.

Στο 80’ ο Σούμπιτσης προσπάθησε να βγάλει σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πήρε μία περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Νικητίδη και ο Πάγος μείωσε σε 6-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι παίκτες του κ. Ζαχαρίου θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμη ένα τέρμα, όμως ο Κουκουλογιάνης δεν βρήκε στόχο έπειτα την ατομική του ενέργεια.

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Βακόνδιος, Βαρθαλίτης

Άνω Σύρος: Νικητίδης, Φωτεινιάς (69’ Λούβαρης), Δεναξάς (69’ Ρούσσος Π.), Μιχάλοβιτς, Ηλιάδης (68’ Φραγκουδάκης), Τρόκα, Μπλάμο, Περιστεράκης, Σαγκινέτος Ν. (69’ Λύτης), Μπάιλας, Σαγκινέτος Β. (61’ Ψιλάκης).

Πάγος (Ζαχαρίου): Σούμπιτσης, Κουκουλογιάννης, Ρουσσουνέλος (74’ Αναστασίου), Tudof, Καλιακάτσος (66’ Καμπάνης), Βουτσίνος (74’ Παννή), Σκορδίλης, Αρακάς (61’ Σούμπιτσης), Ευαγγελόπουλος, Ρούσσος Κ. (66’ Κενίνι), Λαζαρίνος (66’ Γρυπάρη).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares