Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 01:17

''Σεφτέ'' στις νίκες με πειστική εμφάνιση το Φιλώτι [pics]

Την πρώτη του φετινή νίκη πέτυχε ο ΑΜΣ Φιλωτίου, κατάφερε να επιβληθεί του ΑΠΣ Κύθνου με σκορ 4-1, παίρνοντας και μια άτυπη "ρεβανς" για την ήττα της Κ16 ομάδας του συλλόγου από την αντίστοιχη της Κύθνου σε αγώνα που έγινε λίγο νωρίτερα.

Ο Σταματίου έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους που έμελλε να είναι και το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Το δεκαπεντάλεπτο μεταξύ 50' και 65' του αγώνα ήταν «εφιαλτικό» για τους φιλοξενούμενους αφού στο διάστημα αυτό δέχτηκαν 3 γκολ που ουσιαστικά έκριναν το παιχνίδι.

Στο 50΄ο Κρητικός Ν. διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, ενώ 5 λεπτά αργότερα με αυτογκόλ σημειώθηκε το 3-0 για την ομάδα του Φιλωτίου.
Στο 63' ο Κρητικός Ν. έγραψε το 4-0 καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 85' ο Ηλίου.

Αξίζει να σημειωθεί η τυπικότητα που δείχνει η ομάδα της Κύθνου που ταξίδεψε στη Νάξο, έχοντας δύο διανυκτερεύσεις, αλλάζοντας αρκετά λιμάνια.   

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς Γ.): Ψαρράς, Προμπονάς (80' Ψαρράς Ι.), Γρατσίας, Μουστάκης Ν., Κοττάκης, Κρητικός Ν. (37' Μουστάκης Σ.), Πράσινος Ι. (34' Προμπονάς Σ.), Πράσινος Γ., Πενίκου, Επταδημεας, Σταματίου (37' Κρητικός Ν.).

ΑΠΣ Κύθνου: Λεβαντής, Φιλιππαίος, Λαρεντζάκης Π. (73' (Χριστοδουλάκης), Γονιδάκης, Δανιήλ, Ηλιού, Τσίκι, Γαρδεράκης, Γονιδης Θ. (65΄Μαρτίνος Ε.), Γονίδης Ε. (56΄Μαρτίνος Α.), Ψάρρας

Φωτογραφίες:

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares