Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 23:02

Μοιρασιά για Παμμηλιακό και Πανσιφναϊκό

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του 2ου ομίλου μεταξύ του Παμμηλιακού και του Πανσιφναϊκού για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35΄ μετά από έμμεσο χτύπημα και σουτ του Ατσόνιου. Ο Παμμηλιακός που είχε την υπεροχή στο παιχνίδι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 55΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδημητρίου.

Ο προπονητής του Παμμηλιακού , Δημήτρης Λυριτζής δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τόνισε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα βελτιώνεται συνεχώς.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μαθιουδάκης με βοηθούς τους κ.κ. Κουλακιώτη και Ψαθά.

Παμμηλιακός (Λυριτζής): Φρατζεσκάκης, Σφίγκας (70' Βελετάς), Μάνι, Κυρίτσης, Σιτιμπέ, Λικάι Κ. (46' Ατανάσοφ), Καμπανάρος (46' Λικάι Ε.), Μαυρογιάννης Α., Παπαδημητρίου, Ζούλιας (46' Μαυρογιάννης Π., λ. τρ. Πρίφτης), Μαυρογιάννης Α.

Πανσιφναϊκός (Ζιώγας): Καραβος, Ζαμπελης, Τσελιος, Zaros, Cina, Κορακης, Ατσονιος Α., Τρουλλος (46΄Γεωργούλης), Γεωργουλης, Παπαγγελετος, Λεμπεσης Γρηγορης

Αναπληρωματικοί: Μαλίκι, Μπερζεστα, Χουζουρης, Φραγκος

Όσο αφορά το ταξίδι το site της Σίφνου, kaipoutheos.gr, αναφέρει:

Με το ταχύπλοο της seajets SUPER JET αναχώρησαν η ανδρική και η Κ16 ομάδα του Πανσιφναϊκού για την Μήλο που θα αγωνισθούν με τις αντίστοιχες ομάδες του Πανσιφναϊκού.

Η SEAJETS όσες φορές έχει χρειασθεί έχει βοηθήσει με μεγάλες εκπτώσεις ή και δωρεάν εισητήρια στους παίκτες και τους συνοδούς,όπως και όλες οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις Δυτικές Κυκλάδες(ZANTE FERRIES,BLUE STAR FERRIES,AEGEAN SPEEDLINES)

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares