Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 01:06

Δίκαιη μοιρασιά με ...απίθανο τρόπο στο ΠΑΣ Νάξου - Καρτεράδος

Παιχνίδι "γκραν γκινιόλ" παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σάββατου στο ΔΑΚ Νάξου μεταξύ του φιλόδοξου ΠΑΣ Νάξου και του Καρτεράδου για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α' Κατηγορίας.

Το παιχνίδι αν και ήταν νευρικό με πολλά λάθη εκατέρωθεν επιφύλασσε μεγάλες συγκινήσεις τόσο στη λήξη του Α΄, όσο και του Β΄ Ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τα γκολ (2-2) και να κατακτούν από έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι ήταν νευρικοί και χωρίς έμπνευση στο δημιουργικό κομμάτι αποτέλεσμα της πίεσης των φιλοξενουμένων που είχαν μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Το ημίχρονο θα ..'εκλεινε με το νωθρό 0-0, καθώς δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες από καμμιά ομάδα, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη γνώμη.

Στο 45' μετά από κόντρες οι μπάλα "στρώθηκε" στον Γιάννη Νομικό που με καταπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Κουφόπουλο και έγραψε το 0-1.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι "χτύπησαν" στην αντεπίθεση με τον Γιώργο Νομικό να "σερβίρει" και τον Αχμέτ Κλέβιστ να πλασσάρει υποδειγματικά από τη γωνιά της μεγάλης περιοχής γράφοντας το 0-2.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ μπήκε αποφασισμένος να "γυρίσει" το παιχνίδι και ευτύχησε να πετύχει γρήγορο γκολ στο 56' με ιδανικό τελείωμα του Λέκκα στην ασίστ του Ζανελλάρι , μειώνοντας σε 1-2.

Παρά το γρήγορο γκολ, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους και έφεραν ξανά το ρυθμό του παιχνιδιού στα μέτρα τους.
Φτάνουμε στο 94' , σε μια από τις τελευταίες στιγμές του αγώνα , όταν μετά από σύγχυση στα καρέ των φιλοξενουμένων, η μπάλα έφτασε στον Ζαφείρη κι αυτός με μια μαγική Λατινοαμερικάνικη έμπνευση, προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Ζανελάρη που ήταν έτοιμος να σουτάρει αλλά το χέρι του Γκεράλντο Κουλόλι παρενέβη με αποτέλεσμα να καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών από τον ρέφερι της αναμέτρησης Κο Χατζόπουλο. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Ζανελάρη, γράφοντας το τελικό 2-2.

Το φιλμ του αγώνα:
26' Σουτ του Νομικού άουτ
39' Σουτ του Ζανελάρι άουτ
45' ΓΚΟΛ για τον Καρτεράδο με τον Γιάννη Νομικό
46' ΓΚΟΛ για τον Καρτεράδο με τον Αχμέτ Κλεβιστ
56' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ Νάξου με τον Λέκκα
94' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ Νάξου με πέναλτυ του Ζανελάρη

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργάρα και Δεγαΐτα

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας Δ.): Κουφόπουλος, Μαθιάσος, Κουφόπουλος Χρ. (46' Βασαλάκης), Τόνι, Πετρόπουλος, Γιαννής, Ζαφείρης, Ζούλης, Μουστάκης, Ζανελάρη, Λέκκας

Καρτεράδος (Τσάμογλου Ν.): Σπήλιος, Τομόρι, Φέκας ( 70' Κουλόλι Γκ.), Χόντος, Χάλαρης, Νομικός Ιωαν., Μένα, Κουλόλι Εμιλ., Φίλων (83' Ντούρο), Κλέβιστ (89' Χριστόπουλος), Νομικός Γιωργ. ( 46' Ντεκίδης),

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares