Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 02:08

Γιώργος Μοστράτος: Πρόκληση για μένα η ΑΕ Πάρου

Η εποχή Γιώργου Μοστράτου στην ΑΕ Πάρου είναι γεγονός, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου εμπιστεύτηκαν στο πρόσωπο του παριανού τεχνικού το μέλλον του ποδοσφαιρικού κλαμπ που εκπροσωπεί όλο το νησί.

Λίγες ώρες αφότου ο Γιώργος Μοστράτος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Πάρου το sportcyclades.gr απέσπασε την πρώτη του δήλωση για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, με τον ίδιο να μην κρύβει την ικανοποίηση του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Μαρπησσαϊκου που έδειξαν κατανόηση στην επιθυμία μου να αποδεχθώ την πρόταση της ΑΕ ΠΑΡΟΥ» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Μοστράτου, αναφορικά με την πρώην του ομάδα που έπαιξε σημαντικό ρόλο για να ολοκληρωθεί θετικά η μετακίνηση του.

«Ήταν μια πρόταση προοπτικής και πρόκλησης για εμένα! Επίσης με τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη που έδειξε το ΔΣ της ΑΕ ΠΑΡΟΥ προς το πρόσωπο μου και τους ευχαριστώ για αυτό», συμπλήρωσε ο ικανός τεχνικός αναφερόμενος στη νέα του συνεργασία και συμπλήρωσε, κάνοντας μία πρώτη αναφορά στους στόχους:

«Έρχομαι στην ομάδα με πολύ όρεξη και διάθεση για να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει παίζοντας σωστό και ελκυστικό ποδόσφαιρο για να κάνει υπερήφανη όλη την Πάρο».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares