Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 22:34

Μπήκε με διπλό στο πρωτάθλημα ο Ανδριακός

Μία εβδομάδα μετά την πρόκριση σε βάρος του ΠΑΣ Τήνου για το κύπελλο Κυκλάδων, ο Ανδριακός πήρε τη νίκη απέναντι στους Τηνιακούς και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 0-1 στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Τήνο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ρούτσι στο 10ο λεπτό, με τον παίκτη της Ανδριώτικης ομάδας να εκμεταλλεύεται λάθος του Κελαδίτη και να σκοράρει το τέρμα που έφερε το τρίποντο.

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Ανδριακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και ένα δοκάρι στο 40', με τον ΠΑΣ Τήνου  να προσπαθεί να μπει στον ρυθμό χωρίς να τα καταφέρει, αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει σε 1-2 περιπτώσεις στο τέλος του αγώνα.

Οι πολλές κίτρινες κάρτες που μοίρασε ο κ. Αγγέλου εκνεύρισαν τους γηπεδούχους, που έμειναν με 10 παίκτες από το 78', όπου ο Φώσκολος δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη - κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ 2

Διαιτητής ήταν ο κ. Αγγέλου, με βοηθούς τους κ.κ. Γρυπάρη και Βαρδακαστάνη.

Ανδριακός ( Μαγουλάς): Παπουτσής, Χαλάς (80΄ Χαζάπης ), Ψαριανός, Κρίτης, Τσάμης, Κουρέτα Α. (70΄Ρεθι), Γλυνός, Qorai, Ζαννάκης, Κουρέτα N. (80΄ Ζίου), Ρούτσι.

Αναπληρωματικοί: Αζάπης, Χασίμι, Μήλας Γ, Χαχάνι.

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Γιαννόπουλος Φ, Γιαννόπουλος Κ, Θεοδώρου (12΄ Βίδος), Αρμακόλας, Κελαδίτης, Βίλσον, Φώσκολος, Βιδάλης (72΄ Καρδαμίτσης) , Παπαδημόπουλος, Ζαλώνης, Μυλωνάς.

Αναπληρωματικοί: Βιδάλης, Δεσύπρης, Ζάρπας, Γιαννόπουλος Λ, Γιαννιτσης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares