Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 13:05

Τεστάρισμα δυνάμεων για Παμμηλιακό και Πανσιφναϊκό

Μετά τις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας τους ο Παμμηλιακός και ο Πανσιφναϊκός είχαν χθες την ευκαιρία μα τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε ένα φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Μήλου.

Οι Δημήτρης Λυριτζής και Δημήτρης Ζιώγας έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.

Το αποτέλεσμα σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις περνά πάντα σε δεύτερη μοίρα, αλλά καλό είναι για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Παμμηλιακός επικράτησε με 2-1, χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Μαυρογιάννης Α. (1-0) και ο Βελετάς (2-1). Για τον Πανσιφναϊκό σκόραρε ο Κορακής (1-1).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παμμηλιακός (Δημήτρης Λυριτζής): Φρατζεσκάκης, Βεντούρης, Σφίγγας, Βελετάς, Πρίφτης, Παπαδημητρίου, Ζούλιας Α., Ζούλιας Γ., Παγώνης, Μωραϊτης, Τάσος, Γιαννής, Μαυρογιάννης Π., Μαυρογιάννης Α., Λιβάνιος, Ραπανάκης, Μπεκογιάννης, Λικάι, Βήχος. 

Πανσιφναϊκός (Δημήτρης Ζιώγας): Ποριώτης, Ζαρός, Μαλίκι, Κάραβος, Χουζούρης, Τσίνα, Κορακής, Γεωργούλης Θ., Ατσόνιος Α., Ατσόνιος Χ., Σταυριανός, Γεωργούλης Β., Μπαϊρίμι, Κάιο, Βόγκα, Τρούλος, Μπαρίμι, Χουζούρης Σ., Ατσόνιος Φ., Μπερζέσκα, Πουρίκης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Παμμηλιακού κ. Δημήτρης Λυριτζής δήλωσε τα εξής:  «Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδα μας. Ειδικά τα παιδιά της Κ16, είχαν πολύ καλή απόδοση. Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares