Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 18:55

Άρεσαν και άφησαν υποσχέσεις ΠΑΣ Τήνου και ΑΕ Μυκόνου Β' [pics]

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν ο ΠΑΣ Τήνου και η Β' ομάδα της ΑΕ Μυκόνου στο πρώτο «χορταστικό» φιλικό που έδωσαν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο του Βιντσίου στην Τήνου, ήταν ένα καλό τεστ για της δύο ομάδες, με τους προπονητές Γιώργο Μάλλιο και Μάκη Πούλο να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Αν και το σκορ δεν έχει σημασία σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, οι Τηνιακοί επικράτησαν με 3-2 (2-1 ημ.).

Δύο νεανικές ομάδες, διψασμένες για διάκριση, με τον γηπεδούχο ΠΑΣ Τήνου που είχε και τον Γιώργο Περιάλη στην σύνθεση του, να παρατάσσει ποδοσφαιριστές με εμπειρία που συνδυασμό με τα παιδιά από την ακαδημία συνθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο.

242291777 2675652296071603 473563147084154789 n

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕ Μυκόνου είχε πολύ καλή παρουσία, καθώς διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ, αμιγώς αποτελούμενο από αθλητές της Κ18 και της Κ16, αλλά και κάποιους αθλητές της ακαδημίας που συμμετάσχουν στην πρώτη ομάδα. Αθλητές οι οποίοι έχουν δουλέψει στα οργανωμένα τμήματα του συλλόγου και αποτελούν το μέλλον του και σε πολλές περιπτώσεις σήμερα κέρδισαν το χειροκρότημα της εξέδρας.

Ο αγώνας:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνέχεια και με τις δύο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι "μπέμπηδες" του Μάκη Πούλου κατάφεραν να προηγηθούν στο 11 ' καθώς μετά από σουτ του Χόντζα ο Μεσάκου στην επιστροφή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Γιώργου Μάλλιου κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα πολύ καλό σουτ του Θεολόγου και πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Περιάλη στο 41', που έκανε το 2-1 το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1 στο 65' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Φώσκολου, ενώ στο 85 οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3-2 με πολύ ωραίο διαγώνιο σου του Μπάλλα.

Διαιτητής ήταν η κυρία Αργυρό Κουκά

PAS TINOU 2021 2022

ΠΑΣ Τήνου (Γιώργος Μάλλιος): Γιαννόπουλος Φ., Γιαννόπουλος Κ, Κελαδίτης, Βίδος Ι., Ζαλώνης, Βιδάλης Α., Μουσάι, Φώσκολος Ι., Περιάλης, Θεολόγος Μ., Παπαδημόπουλος

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Βιδάλης Μ., Βιδάλης Α., Ζάρπας, Βιδάλης Α., Μισέντος, Μουκαραμάζος.

AE MYKONOU B STHN THNO

ΑΕ Μυκόνου (Μάκης Πούλος): Μακρής, Ασράμ, Ρουστέμι Ο., Τσελάι, Κλαφουντζής, Ντάτσι, Μεσάκου, Λούλα, Χόντζα Μ., Σπαχίγια, Μπομπάι

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ζουγανέλης, Σεφέρι, Μπάλας, Αγγελής, Χίσα, Τσουβελάκης, Ρουστέμι Α., Τσόπελας, Θεοδώρου, Χόντζα Α., Σταματάκης, Τόλιας.

Φωτοστιγμές από το παιχνίδι

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares