Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 20:50

Ενίσχυση στον άξονα με Δημήτρη Ζαφείρη για τον ΠΑΣ Νάξου

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΣ Νάξου που απέκτησε από τον Πανναξιακό τον πολύπειρο μέσο Δημήτρη Ζαφείρη.

Ο Ζαφείρης διαθέτει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και αναμένεται να αποτελέσει μία σημαντική λύση για τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Σκούνα.

Η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου έχουν την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο Ναξιώτη ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Ζαφείρη.

Ο Δημήτρης Ζαφείρης που αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής έρχεται για δεύτερη φορά στην ομάδα μας, προκειμένου να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε το 2018, όταν φόρεσε και πάλι τη φανέλα του ΠΑΣ Νάξου, αλλά στάθηκε άτυχος λόγω ενός τραυματισμού.

Η εμπειρία του και οι παραστάσεις που διαθέτει στο ποδόσφαιρο, τον κατατάσσουν ανάμεσα στους κορυφαίους Κυκλαδίτες αθλητές και παράλληλα έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή για κάθε ομάδα που τον έχει στις τάξεις της.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί με τον Αθηναϊκό και τη Χαλκηδόνα στη Β΄ Εθνική, τον Πανναξιακό και τα Γλυκά Νερά στη Δ΄ Εθνική, ενώ επίσης έχει φορέσει τις φανέλες των: Χαραυγιακού, Παράδεισου Αμαρουσίου και του ΑΟ Μελισσιών. Τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης άνηκε στον Πανναξιακό, από όπου και ήρθε στην ομάδα μας ως μεταγραφή.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του Πανναξιακού για την συμβολή της στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Ζαφείρη στην οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και έχει μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Στον ΠΑΣ Νάξου ο Δημήτρης Ζαφείρης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares