Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 13:47

Ανατροπή στην τεχνική ηγεσία του Παμμηλιακού, Λυριτζής αντί Βογιατζή

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής σημειώθηκε στον Παμμηλιακό και συγκεκριμένα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ένα προσωπικό πρόβλημα του Στέλιου Βογιατζή στάθηκε τελικά ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη συνεργασία του με τον Παμμηλιακό.

Ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Βαμβακάρης σε συνεργασια με το ΔΣ της ομάδας κινήθηκαν αστραπιαία και κάλυψαν το κενό που πήγε να δημιουργηθεί φτάνοντας σε προφορική συμφωνία με τον ικανότατο και έμπειρο προπονητή Δημήτρη Λυριτζή, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και από την Δευτέρα είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα.

Ο έμπειρος κόουτς θα αναλάβει την ανδρική ομάδα και την Κ16, ενώ θα έχει επίσης άμεση επαφή με όλα τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα στα οποία προΐσταται ο Κώστας Τζαμπαζάκης.

Ο Δημήτρης Λυριτζής εκτός της μεγάλης πορείας που έχει στην προπονητική, είναι παράλληλα γνώστης του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, καθώς διετέλεσε για δύο χρόνια προπονητής στον Πανσιφναϊκό.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης Λυριτζής δήλωσε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στις Κυκλάδες: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στις Κυκλάδες και ειδικά στον Παμμηλιακό που είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Οι ομάδες που έχει εργαστεί ο Δημήτρης Λυριτζής: Ακαδημία Εράνης Φιλιατρών, Πανσιφναϊκός, Πανιώνιος Καλλιθέας ΝΕΑΣ Σμύρνης,  ΑΠΟ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ F.C, Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ 1927, Κεραμεικός Α.Ε. Αθηνών, ΑΕ Γέρακα, Α.Ο Σαρωνικός Αναβύσσου, Α.Σ Αφοβος, Δοξα Αγιας Αννας, ΑΟ Κρυονερίου, ΠΑΟ Καλυβίων,  Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares