Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 21:26

Διεθνές φιλικό για την Α.Ε. Μυκόνου B' με την ακαδημία Best

Στο πλαίσιο των προπονήσεων που πραγματοποιεί στη Μύκονο η ακαδημία Best από το Βέλγιο σήμερα έπαιξε ένα φιλικό αγώνα απέναντι στην Β' ομάδα της Α.Ε.Μ.

Οι Μάκης Πούλος και ο προπονητής της Best έμειναν σαφέστατα ικανοποιημένοι, καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν τους ποδοσφαιριστές τους σε ένα πολύ ανταγωνιστικό φιλικό ματς.

Άτυπος νικητής και μόνο για την ιστορία αναδείχθηκε η ακαδημία από το Βέλγιο με 4-5. Με την Β' ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου που θα συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, αγωνίστηκαν και οι Βασίλης Κωνσταντινίδης και Νίκος Καλτσάς, οι οποίοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων παρέμειναν στη Μύκονο όπου και προετοιμάζονται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με την Β' ομάδα μέχρι να επιστρέψει η πρώτη ομάδα από το Καρπενήσι και να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μεσάκου μόλις στο πρώτο λεπτό και στη συνέχεια ο Κωνσταντινίδης έκανε το 2-0 στο 37'.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν όμως να ισοφαρίσουν στο 43΄και 45' με τους Azzabi και Benamar.

Με την έναρξη τους 2ου ημιχρόνου κατάφεραν να προηγηθούν στο 46' με τον Azzabi ενώ έκαναν 4 τα τέρματα τους, με τον Fissier τρία λεπτά αργότερα και το 5ο γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Benamar.

Βέβαια ο έμπειρος επιθετικός της Α.Ε. Μυκόνου Βασίλης Κωνσταντινίδης δεν θα μπορούσε να μην βάλει τη σφραγίδα του, καθως σκόραρε στο 78΄και 87' διαμορφώνοντάς το τελικό 4-5.

Διαιτητής του αγώνα η Αργυρώ Κουκά

Α.Ε. Μυκόνου (Πούλος): Μακρής, Τσουβελακίδης, Κουτρούτσος, Χίσα, Μπαϊρακτάρι, Σπαχίγια, Μπάλας, Καλτσάς, Κωνσταντινίδης, Κουκάς, Μεσάκου

Αγωνίστηκαν και οι: Σινάμογλου, Μπουτσάι, Χόντζα, Τόλιας, Δακτυλίδης, Μπάιλας, Παχατουρίδης

Best (Sofian): Kalunga La, Kalunga Bra, Καρμής, Lounnaci, Zeycan, Nzumba, Azzouc, Azzabi, Tissier, Mournin, Bernamar

Αγωνίστηκαν και οι: Dols, Ashibak, Allouchi, Can

youth-festivla_13.jpg

youth-festivla_16.jpg

youth-festivla_4.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares