Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 16:24

Γιάννης Ζανελάρης: Θα ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου μέσα στο γήπεδο

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην ομάδα  παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Νάξου ο Γιάννης Ζανελάρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΣ Νάξου. θέλω να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Φρέντυ Κρητικό και τον Φάνη Κουτελιέρη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου. Φυσικά ευχαριστώ και τον προπονητή κ. Δημήτρη Σκούνα που εισηγήθηκε την επιστροφή μου στην ομάδα», είπε ο Γιάννης Ζανελάρης, ο οποίος έκλεισε με ευχές:

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο μαζί με τους νέους της ομάδας, οι οποίοι μπορούν να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο και να κάνουν πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ Νάξου, έχει στις τάξεις του αξιόλογους μικρούς ποδοσφαιριστές και σκοπός μας είναι να τους βοηθήσουμε. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους και να μας κάνει πιο δυνατούς όλο αυτό που περνάμε τον τελευταίο ενάμισι χρόνο με τον κορονοϊό. Ας δούμε επιτέλους κόσμο στις κερκίδες και εμείς με από την πλευρά μας θα ανταποδώσουμε μέσα στο γήπεδο».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares