Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 11:45

Κινητικότητα στην Ελλάς Σύρου κοντά ο Ραμπαβίλας, βλέπει Τσώκο - Αργυρό, πήρε Κοτζαπαναγιώτη

Κοντά στην επίτευξη μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Ελλάς Σύρου, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Παναγιώτη Ραμπαβίλα.

Μετά από μία μεγάλη πορεία στο Συριανό ποδόσφαιρο με τη φανέλα του ΑΟ Σύρου χαρισματικός επιθετικός είναι έτοιμος να ενταχθεί στο σύνολο της Ελλάς, που φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων έχοντας μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Ελλάς έχει και άλλους ποδοσφαιριστές στο στόχαστρο της, όπως είναι ο Φάνης Τσώκος και ο Άγγελος Αργυρός.

Τέλος, μεταγραφικές κινήσεις αναμένονται και στο τεχνικό επιτελείο, καθώς τα τυπικά απομένουν και για την μετακίνηση του Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη που πέρυσι ήταν στον πάγκο της Άνω Σύρου.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να χτίσουν ένα δυνατό σύνολο και ένα ρόστερ που θα έχει βάθος, καθώς εκτός της κατάκτησης του τίτλου στις Κυκκλάδες, η διαδικασία της ανόδου στη Γ΄Εθνικη από φέτος θα γίνεται και πάλι μέσω της διαδικασίας των αγώνων μπαράζ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares