Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 19:59

Κελίδης και Παπαθανασίου οι επόμενες ανανεώσεις του ΑΟ Πύργου

Σε ακόμα δύο δυνατές ανανεώσεις προχώρησε ο ΑΟ Πύργου στο πλαίσιο του χτισίματος της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πύργου θα πρέπει να λογίζονται και την επόμενη σεζόν ο πολύπειρος επιθετικός, Γιώργος Κελίδης και ο ακραίος αμυντικός Γιώργος Παπαθανασίου.

Στα 34 του, ο Γιώργος Κελίδης, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο της Σαντορίνης και μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο στην επιθετική γραμμή του ΑΟ Πύργου.

Ο 22χρονος Γιώργος Παπαθανασίου που ήρθε πέρυσι στον Πύργο,  διαθέτει σημαντικό βιογραφικό, καθώς βρίσκονταν στον ΠΑΟΚ από το 2010, όπου αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, ενώ μετρά πολλές συμμετοχές και στο Youth League, με αντιπάλους όπως ο Άγιαξ.

Ο σχεδιασμός του ΑΟ Πύργου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμη δύο ανανεώσεις.

Η ανακοίνωση: 

«TO Δ.Σ. TOY A.O. ΠYPΓOY ANAKOINΩNEI ME MEΓAΛH XAPA THN ANANEΩΣH THΣ ΣYNEPΓAΣIAΣ ΓIA THN ΣEZON 2021-2022 ME TOYΣ ΚΕΛΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ KAI ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ... TOYΣ EYXOMAΣTE NA EXOYN YΓEIA KAI ΠOΛΛEΣ EΠITYXIEΣ !!!»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares