Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 16:40

«Κάτοικοι» Πύργου και την επόμενη αγωνιστική σεζόν Κολιούσης και Βουλγαράκης

Το ρόστερ του ΑΟ Πύργου συνεχίζει να χτίζετε με τον πρώτο λόγο να έχουν οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ από την περσινή περίοδο που τελείωσε άδοξα.

Σήμερα, ο ΑΟ Πύργου ανακοίνωσε δύο ποδοσφαιριστές που η παρουσία τους αναμένεται να αποτελέσει βαρόμετρο στην γενικότερη εικόνα της ομάδας, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στον ψυχολογικό τομέα.

Ο λόγος για τους Κώστα Βουλγαράκη και Απόλλωνα Κολιούση, οι οποίοι τα βρήκαν σε όλα με την διοίκηση και τον προπονητή και δηλώνουν το παρόν στην προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος και παράλληλα ποιοτικός κεντρικός αμυντικός, Απόλλωνας Κολιούσης μετά από έναν χρόνο απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους επέστρεψε πέρυσι και δηλώνει έτοιμος, ώστε να ολοκληρώσει αυτό που είχε αρχίσει το 2018-2019 όταν άνηκε και πάλι στο ρόστερ των ''Πυριανών''. Στο παρελθόν ο Απόλλωνας Κολιούσης έχει αγωνιστεί στον Πανθηραϊκό, τον Πανναξιακό και στην Λάβα Εμπορείου.

Από την άλλη πλευρά ο ακραίος μπακ - χαφ. Κώστας Βουλγαράκης, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά που δεν είναι άλλο από το να παίζει ποδόσφαιρο. Η παρουσία του στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που προσφέρει όπου του ζητηθεί, αποτελώντας ένα πολύτιμο εργαλείο για τους προπονητές. Στο παρελθόν έχει φορέσει επί σειρά ετών  τη φανέλα της Θύελλα Καμαρίου, ενώ αγωνίστηκε και στη Λάβα Εμπορείου.

Η ανακοίνωση:

«TO Δ.Σ. TOY A.O. ΠYPΓOY ANAKOINΩNEI ME MEΓAΛH XAPA THN ANANEΩΣH THΣ ΣYNEPΓAΣIAΣ ΓIA THN ΣEZON 2021-2022 ME TOYΣ BOYΛΓAPAKH KΩΣTA KAI KOΛIOYΣH AΠOΛΛΩNA... TOYΣ EYXOMAΣTE NA EXOYN YΓEIA KAI ΠOΛΛEΣ EΠITYXIEΣ !!!»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares