Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 20:23

Η ματαίωση του πρωταθλήματος έστειλε από την Ελλάς Σύρου στην Ερμιονίδα τον Τόλη Λαλά

Από την Παλαιοχώρα, στην Ελλάς Σύρου και τελικά στην Ερμιόνη θα βρεθεί ο Τόλης Λαλάς, που συμφώνησε σε όλα με την Ένωση Ερμιονίδας αφού έδωσε τα χέρια ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στον 7ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

 

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής από την Αγιάσο φόρεσε τον τελευταίο 1,5 χρόνο τη φανέλα της Παλαιόχωρας, ενώ προηγουμένως για μια πενταετία έπαιξε για τον Αιολικό, μετρώντας 85 συμμετοχές σε πρωτάθλημα - κύπελλο, σκοράροντας 7 γκολ.

Πρόσφατα και με την προϋπόθεση ότι θα υπήρχε συνέχιση στο τοπικό πρωτάθλημα υπήρξε συμφωνία με την Ελλάς Σύρου, πράγμα που τελικά δεν προχώρησε λόγω της οριστικής ματαίωσης. Πάντως από την πλευρά της Ελλάς υποστηρίζουν ότι ο Λαλάς θα επιστρέψει στο νησί μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Λαλάς θα αγωνιστεί εκτός Λέσβου, έχοντας θητεία ως τώρα σε Όλυμπο Αγιάσου και Αιολικό, ανοίγοντας έτσι νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μετά την απόφασή του να ολοκληρώσει φέτος τον κύκλο του στην ομάδα των Χανίων.

Ο ίδιος πάντως στο προσωπικό του προφίλ αποχαιρέτησε την Παλαιοχώρα:

Ένας μεγάλος όσο και υπέροχος κύκλος 2 ετών ήρθε η ώρα να κλείσει.μετα από πολλή σκέψη πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα της Παλαιοχώρας.οσα διαδραματίστηκαν στην διαδρομή μου στην ομάδα θέλω να πιστεύω ότι μας έκαναν όλους πιο σοφότερους και πιο γεμάτους πρώτα ως ανθρώπους και ύστερα ως ποδοσφαιριστές.

Νιωθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον κύριο Sifis Delakis Σίφη Δελάκη) και την οικογένεια του για την εμπιστοσύνη του και την αγάπη του για την ομάδα, όλη την διοίκηση για την συνεργασία τους (το τεχνικό τιμ και ειδικά τον Dimitris Mouras για την αψόγη δουλεία και την προσωπικότητα του που ήταν παρόν σε όλα) Τους συμπαίκτες μου όπου αυτά τα 2 χρόνια πανηγυρίσαμε την άνοδο στην Γ’εθνικη κατηγορία.

Τέλος, νιώθω ευγνωμοσύνη που γνώρισα ανθρώπους σπανιους εκτός ομάδας που θα μείνουν στην ζωή μου για πάντα. Ευχομαι στην ομάδα της Παλαιοχώρας ότι καλύτερο για την συνέχεια!

Βασίλη Βλασταρίδη Μπράβο για τη δουλεία σου γιατί πρέπει κάπόιος να τα πει είσαι ο κατάλληλος πρώτα απ όλα ως άνθρωπος, και μετα προπονητής, να δουλέψεις για να βγάλεις ακόμα πίο πολλά παδιά απ' όσα έχεις βγάλει!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares