Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 14:29

ΑΟ Πύργου: Έδωσαν τα χέρια Νομικός και Κωνσταντόπουλος

Μπορεί στα τοπικά πρωταθλήματα να επικρατεί κυριολεκτικά ''νέκρα'', αλλά τα σωματεία που έχουν στόχευση και οργάνωση λειτουργούν ουτοσώστε να είναι πανέτοιμα για την επαναφορά στην κανονικότητα.

Ένα από αυτά τα σωματεία είναι και ο ΑΟ Πύργου, η διοίκηση του οποίου έχει ήδη έτοιμο το πλάνο της επόμενης χρονιάς.

nomikos manolis

Ο πρόεδρος, κ. Μανόλης Νομικός και η οικογένεια του έχουν δείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι άνθρωποι που αρέσκονται να λειτουργούν πάνω σε φιλόδοξα πλάνα. 

KONSTANTOPOULOS

Πρόσφατα, υπήρξε και η συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας κ. Αλέξη Κωνσταντόπουλο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων, με τον Μανόλη Νομικό και τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο να δίνουν τα χέρια, ανανεώνοντας έτσι μία συνεργασία που μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος.

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, έχοντας πάρει πλέον το ελεύθερο των κινήσεων, φαίνεται ότι καταστρώνει το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας για την επόμενη σεζόν, όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΟ Πύργου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πληροφορίες από το νησί της Σαντορίνης, αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές που θα συγκροτήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares