Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 20:37

Τσάμογλου: Οι χαμένοι της χρονιάς είναι οι μικροί ποδοσφαιριστές

Πολύ δύσκολη βλέπει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων ο προπονητής του ΑΟ Καρτεράδου, κ. Νίκος Τσάμογλου.

Σε επικοινωνία που είχαμε, ο κ. Τσάμογλου μας εξέφρασε την άποψη του για τις δυσκολίες σε μία ενδεχόμενη επανέναρξη μετά από μήνες αγωνιστικής απραξίας:

«Αυτή τη στιγμή όπως πάνε τα πράγματα το βλέπω πολύ δύσκολο να ξεκινήσουμε, αφού δεν υπάρχει κάτι να υπολογίζουμε για τον Ιανουάριο. Από εκεί και πέρα σε περίπτωση που γίνει κάτι τον επόμενο μήνα θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές. Γνωρίζεται ότι τα ρόστερ μας είναι μικρά, οι ποδοσφαιριστές μας εργάζονται και θα είναι πολύ δύσκολά να μπουν στην διαδικασία των αγώνων και των προπονήσεων, αφού οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο».

Μεγάλη χαμένοι της αγωνιστικής απραξίας είναι οι μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές όπως είπε ο κ. Τσάμογλου:

«Δεν γνωρίζουμε πως θα είναι τα πράγματα και αυτή η αβεβαιότητα μας έχει κάνει άνω κάτω. Εγώ στεναχωριέμαι για την όλη κατάσταση και ειδικά για τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές που χάνουν μία ολόκληρη χρονιά, μέσα στην οποία θα μπορούσαν να πάρουν αγώνες και κάποιοι από αυτούς να κάνουν ένα παραπάνω βήμα».

Ο έμπειρος κόουτς θεωρεί επιτακτική την ανάγκη ώστε η πολιτεία να σταθεί αρωγός:

«Σε κάθε περίπτωση η επαναφορά θα είναι πολύ δύσκολη όποτε και να είναι αυτή. Νομίζω ότι οι φορείς θα πρέπει να βοηθήσουν πολύ σε ότι χρειαστεί, είτε με τεστ, είτε με ότι είναι απαραίτητο για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares