Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 13:25

Νίκος Τσάμογλου: Στον Καρτεράδο υπάρχει υπέροχο κλίμα

Η νέα πρόκληση στην προπονητική καριέρα του Νίκου Τσάμογλου ακούει στο όνομα Καρτεράδος, καθώς από χθες ο έμπειρος κόουτς είναι και επίσημα αυτός που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Στις πρώτεw του δηλώσεις στο sportcyclades.gr, ο κ. Τσάμογλου εξέφρασε την ικανοποίηση του, λέγοντας:

«Χαίρομαι πολύ που μπήκα στην οικογένεια του ΑΟ Καρτεράδου. 'Ολοι οι άνθρωποι με δέχτηκαν με μεγάλη χαρά και είμαι ευγνώμων γι αυτό.  Από πλευράς μου θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να φτάσω την ομάδα ακόμα πιο ψηλά. Υπάρχει ένα υπέροχο οικογενειακό κλίμα, το οποίο είχε δημιουργήσει με την βοήθεια της διοίκησης, ο προηγούμενος προπονητής Κος Φίλων Στάθης (ο οποίος σημειωτέων έκανε πολύ καλή δουλειά στον Καρτεράδο όλο αυτό το διάστημα) το οποίο θέλουμε να συνεχιστεί και μετά την αλλαγή του προπονητή».

Όσο αφορά την διακοπή του πρωταθλήματος, ο νέος προπονητής του Καρτεράδου, τόνισε:

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνέχεια στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος, όποτε αυτή γίνει. Εμείς όλο αυτό το διάστημα δεν θα σταματήσουμε να δουλεύουμε έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Ο Νίκος Τσάμογλου είναι από αυτούς που είχαν μεγάλη συμβολή στην σύσταση της ακαδημίας της Θύελλας Καμαρίου και στη συνέχεια του ΑΣ Σαντορίνης. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει με μία αναφορά σε αυτό το κομμάτι, τονίζοντας:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο κ συγχαρητήρια στα παιδιά μου της Κ17 που στελεχώνουν την νέα ομάδα της ΠΑE ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020 (Κ19) η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League. Να ευχηθώ να έχουν μια καλή πορεία, με πολλές επιτυχίες. Να μην πάψουν ποτέ να δουλεύουν σκληρά, όπως έκαναν πάντα και να είναι σίγουροι πως οι κόποι τους θα ανταμειφθούν. Εγώ να είναι σίγουροι πως θα στέκομαι πάντα αρωγός δίπλα τους. Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιδιά μας που έμειναν πίσω στην Κ17, θέλω να γνωρίζουν πως θα κάνουμε το καλύτερο γι αυτούς. Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020 φροντίζει, αγαπά και βοηθά όλους της τους αθλητές να πραγματοποιήσουν τους στόχους κ τα όνειρά τους, χωρίς να κόβει τα φτερά από κανέναν».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares