Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 16:47

Εύκολο πέρασμα από τη Σαντορίνη για τον ΑΜΣ Φιλωτίου [vid]

Δείχνοντας πειθαρχία στο παιχνίδι του και ευστοχία στην τελική προσπάθεια ο ΑΜΣ Φιλωτίου πήρε τη νίκη 1-6 κόντρα στον Πανθηραϊκό και έφτασε τους 6 βαθμούς, σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου συγκατοικεί με τον ΑΣ Ίου.

Ρεπορτάζ: Αντώνης Κοραής

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι το 20ο λεπτό, όπου ο ΑΜΣ Φιλωτίου πήρε τα ηνία του αγώνα και παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε σε 1-1, πάτησε γκάζι και πήγε στην ανάπαυλα με το 1-4, που έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο 2ο μέρος, με το τελικό 1-6 να σημειώνεται στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οι ''Φιλωτίτες'' είχαν στην σύνθεση τους για πρώτη φορά φέτος και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Έρτσου Μίρτσα, ο οποίος εγκλιματίστηκε άμεσα και μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση και παράλληλα σημαντική συμβολή στην ευρεία νίκη της ομάδας του.

Τα γκολ:

0-1 28΄Μετά από κόρνερ του Μίρτσα, ο Κοττάκης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

1-1 34΄Ο Δαμίγος έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Καρράς με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Βασιλάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

1-2 38'  Μετά από κόρνερ, ο Κουφόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-2.

1-3 39' Ο Μίρτσα εκτέλεσε φάουλ με την γνωστή τεχνική που διαθέτει και ο Ντάσιος με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3.

1-4 45΄Ο Βασιλάκης με ελεύθερο βολέ βρήκε στην άλλη περιοχή τον Κατσαδούρο, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ έγραψε το 1-4 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

1-5 80' Μετά από αρκετή ώρα στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 80΄, ο Ντάσιος έκλεψε στο χώρο της μεσαίας γραμμής, πάσαρε στον Σταματίου, ο οποίος σκόραρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

1-6 81' Το τελικό 1-6, ήρθε μετά από μακρινή σέντρα του Μεμλίκα, με τον Κοττάκη να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι με το κεφάλι. 

Διαιτητής: Βάιλας | Βοηθοί: Ρούσσου - Νάκκας

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ξαγοράρης Π., Καρράς, Δαμίγος, Δαρζέντας, Φρετζάι, Κράσι, Ξαγοράρης Γ. (77' Μέσι), Λουρίδας (62΄Σέχου), Ξαγοράρης Ι., Διονυσόπουλος, Λιγνός (77' Φύτρος)

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Βασιλάκης, Μουστάκης Ν., Κουφόπουλος, Χουζούρης (78΄Σταματίου), Λογοθέτης, Κατσαδούρος, Προμπονάς, Ντάσιος, Μεμλίκα, Κοττάκης, Μίρτσα.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε:

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares