Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 00:00

Γκολ και θέαμα η ΑΕ Πάρου 6-1 τον Παμμηλιακό [vid-pics]

Όλη η εβδομάδα κύλησε με προβληματισμούς στην Παριανή φίλαθλη κοινότητα μετά την ήττα και κυρίως την εικόνα της ομάδας στη Νάξο,  σήμερα στον αγώνα με τον Παμμηλιακό οι παίκτες του Λεωνίδα Σμυρνή με την εμφάνιση τους και τη νίκη τους με 6-1 κόντρα στον αήττητο μέχρι σήμερα Παμμηλιακός, έγιναν «υπερμεταδότες» αισιοδοξίας στο κοινό τους.

Πραγματική ποδοσφαιρική παράσταση, με διάρκεια, πολλά τρεξίματα, ταχύτητα και ένταση στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και μεγάλη γκάμα ιδεών στο δημιουργικό κομμάτι, που απέδωσε μεγάλο αριθμό ευκαιριών και βέβαια έξι γκολ.

Ο ελλιπής Παμμηλιακός, που φάνηκε πολύ επηρεασμένος από το ταξίδι, αφού μετέβη με σκάφος λίγο πριν την έναρξη του αγών, κατέβηκε με πολύ συγκεκριμένο πλάνο, θέλοντας χαμηλό ρυθμό και με πυκνή μεσαία γραμμή. Όμως οι αντίπαλοι τους δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο, ενώ επιθετικά απείλησε λίγες φορές από στημένες φάσεις.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

Από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο άνοιξαν στο 11' το σκορ, όταν ο Ραμπαβίλας πάσαρε στον Παπαδόπουλο και αυτός έκοψε συρτά στον Αριανούτσο που έκανε το 1-0.

Η ΑΕ Πάρου συνέχισε αδιάκοπα να δημιουργεί φάσεις και στο 34΄ ο Ραμπαβίλας σέντραρε χαμηλά και στο δεύτερο δοκάρι ο Γιαννούλης μπήκε με την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Προηγουμένως στο 29' μία θαυμάσια εκτέλεση φάουλ του Παπαδημητρίου έφυγε ελάχιστα άουτ, ο Καπάνταης είχε πολλές σωτήριες επεμβάσεις και στο 43΄ο Σάντας από εκτέλεση φάουλ πρόλαβε την έξοδο του Πανταζή χωρίς να βρει εστία η κεφαλιά του.

Στην επανάληψη είχαμε 4 γκολ σε 16 λεπτά και το ματς κρίθηκε νωρίς.

Στο 47' μεγάλη πάσα του Τριανταφυλλίδη στην πλάτη της άμυνας και ο Εσάι γράφει το 3-0, στο 52' ο Αριανούτσος βγάζει μόνο του πάλι τον Εσάι για το 4-0, στο 55' λάθος του Πανταζή και ο Σάντας μειώνει σε 4-1 και στο 61΄ο Αριανούτσος τελειώνει με ιδανικό τρόπο την όμορφη ατομική του προσπάθεια και κάνει το 5-1.

Το σκορ έκλεισε ο Κρητικός στο 80' αφού πήρε έξοχη πάσα από τον Ζγκουράτι γράφοντας το τελικό 6-1.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Βακόνδιος, Ρούσσος Ε. και Γεωργάρας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΠΑΡΟΥ (Σμυρνής): Πανταζής, Ρούσσος, Παπαδόπουλος(56' Στεργιόπουλος), Μπέτσα(56' Κιοσέ), Καμπάσης, Τριανταφυλλίδης(66' Γαβαλάς), Εσάι( 66' Κρητικός), Γιαννούλης, Ραμπαβίλας(56' Γιουρτζίδης), Αριανούτσος (70' Ζγκουράτι), Παντελαίος(56' Βιτζηλαίος).

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Καραγιαννόπουλος): Καπάνταης, Παπαχριστοδούλου, Κυρίτσης, Λικάι, Τσιριγωτάκης, Γιαννής, Μαυρογιάννης, Σάντα, Ζούλλας( 56' Σφίγγας), Παπαδημητρίου, Λιβάνιος.

Το βίντεο και φωτογραφίες από τον αγώνα:

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares