Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 23:21

Καρέ νικών και κορυφή για τον ΑΟ Πύργου [vid]

Σαφέστατα ανώτερος ο ΑΟ Πύργου, «καθάρισε» το ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου, κερδίζοντας σχετικά εύκολα με 3-0 τον ΑΣ Ίου.

Ρεπορτάζ: Αντώνης Κοραής

Οι  ''Πυριανοί'' σημείωσαν την 4η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας συντελεστή τερμάτων 15-1, ενώ αυτή ήταν η πρώτη ήττα του ΑΣ Ίου, που παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Αλέξη Κωντσαντόπουλου, μπήκε στο παιχνίδι με επιθετικούς προσανατολισμούς και απείλησε, το 7΄έχοντας κλασική ευκαιρία που σώθηκε πάνω στη γραμμή και στο 11' δοκάρι με τον Σόλωνα Φύτρο. 

Από εκεί και πέρα η πίεση του ΑΟ Πύργου συνεχίστηκε και τελικά έμελλε να καρποφορήσει στο 20' με αυτογκόλ του Φραγκίσκου Καρρά.

Ο ΑΣ Ίου από την πλευρά του είχε πολύ σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Οκοτσόκουε, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε αν σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη, ο Πύργος μπήκε με προθέσεις να καθαρίσει το παιχνίδι όσο το δυνατό συντομότερα.

Οι Σαντορινιοί απείλησαν με τους Μανόλη Νομικό και Σόλωνα Φύτρο.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 67' , όταν ο Νομικός Μ. με όμορφη ενέργεια βρήκε τον Γκίκα στην περιοχή, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Ο ΑΟ Πύργου είχε σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ, ειδικά με τους Φύτρο και Πολυκρέτη στο 71΄και στο 80΄αντίστοιχα.

Το τελικό 3-0 ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν μετά από μπαλιά του Πάγια, ο Σόλωνας Φύτρος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκλεισε το σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Βάιλας | Βοηθοί: Νάκκας - Μαλλολάρι

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Καλαμάτας, Παπαθανασίου (84΄Βρενάγκρ), Κολιούσης, Νομικός Β. (88' Κυβρικοσαίος), Σελιστάι (77΄Φύτρος Σαμ.), Βουλγαράκης, Νομικός Μ., Δαβιλάς (88' Πάγια), Γκίκας (88΄Κελίδης), Φύτρος Σολ. Πολυκρέτης.

ΑΣ Ίου (Καραβάς - Πασιάκος):  Πλάσα, Χάσα, Πισκάσι, Καρράς Φ., Καρράς Κ., Λουκάς, Οκοτσόκουε (75΄Κωστόπουλος), Κιαζίμι, Ξενιός, Μωραΐτης (70΄Δράκος), Ντόντα (46΄Κώνστας).

Το βίντεο του αγώνα

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares