Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 23:09

Επιβεβαίωση με Στάθη Λούκα στην Ελλάς Σύρου

Παίκτη της Ελλάς Σύρου αποτελεί και επίσημα από σήμερα ο Στάθης Λούκας επιβεβαιώνοντας στο απόλυτο το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που είχε αποκαλύψει την επαφή και την οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Στάθης Λούκας αναμένεται να καλύψει αρκετά κενά στο μεσοαμυντικό κομμάτι, όπου η Ελλάς φάνηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο ντέρμπι με τον Άγιαξ Σύρου.

Πλέον με την έλευση του Στάθη Λούκα, η Ελλάς ισχυροποιεί τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού το μπάτζετ που έχει δαπανηθεί φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη για την κατηγορία.

Εκτός της εξάχρονης παρουσίας του στον Πανθηραϊκό και το μικρό πέρασμα του από τον ΑΣ Σαντορίνης, ο ύψους 1,86 32χρονος χαφ που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο το 1999 από το παιδικό του Πανιωνίου έχει αγωνιστεί σε: Ολυμπιακό Λιοσίων, Τραχώνες, Διάνα Ηλιούπολης, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και Γ.Σ. Καισαριανής.

Η λυτή ανακοίνωση της Ελλάς, αναφέρει:

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Λούκα. Τον Στάθη Λούκα τον γνωρίσαμε όλοι στις Κυκλάδες όταν ήρθε στον Πανθηραϊκό το καλοκαίρι του 2014, ενώ τη σεζόν 2015-2016 κατέκτησε με την ομάδα της Σαντορίνης το πρωτάθλημα και το κύπελλο Κυκλάδων, καθώς και την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στην Σαντορίνη παρέμεινε και τα επόμενα χρόνια και πλέον έρχεται στην ομάδα μας για να την βοηθήσει με την εμπειρία του στην επίτευξη των στόχων της.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares