Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 21:40

Δυσαρέσκεια στον Παμμηλιακό με την στάση της ΑΕ Πάρου

Αποδεκατισμένος θα παραταχθεί στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕ Πάρου ο Παμμηλιακός, αφού παρά τις ενέργειες να αναβληθεί το παιχνίδι, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας της Μήλου, υπάρχου πολλές και σημαντικές ελλείψεις από ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες, απουσιάζουν για διάφορους λόγους και το κυριότερο που στις οικογένειες τους υπάρχουν άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Όπως μας επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Μιχάλης Βαμβακάρης, υπάρχει δυσαρέσκεια που τελικά η ΑΕ Πάρου δεν συναίνεσε στην αναβολή του αγώνα. 

Συγκεκριμένα, είπε: «Στην αρχή της εβδομάδας στείλαμε στην ένωση αίτημα για αναβολή σε όλα τα παιχνίδια των τμημάτων μας λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων στα άλλα νησιά. Οι αρχές της Μήλου (Αστυνομία και ο δήμος) αντιδρούν, αφού πασχίζουν να μην μεταφερθεί ο ιός στο νησί μας, πράγμα που έχουν επισημάνει επανειλημμένως και στον σύλλογο μας.

Σήμερα ζητήσαμε από την ΑΕ Πάρου να ζητήσουμε από κοινού την αναβολή του αγώνα. Συγκεκριμένα μιλήσαμε με τον γενικό αρχηγό, κ. Σταύρο Τριπολιτσιώτη και τον γενικό γραμματέα, κ. Μανόλη Σιφναίο. Αρχικά οι ίδιοι δέχτηκαν, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν γνώμη αφού όπως είπαν η ΕΠΣ Κυκλάδων ήθελε ο αγώνας να μεταφερθεί σε εμβόλιμη αγωνιστική.

Η θέση της ΑΕ Πάρου

Εμείς φροντίσαμε να επικοινωνήσουμε με την ΑΕ Πάρου και τον γενικό αρχηγό κ. Σταύρο Τριπολιτσιώτη, ο οποίος μα εξέφρασε αρχικά την εκτίμηση που τρέφει η ομάδα του και ο ίδιος για τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη.

Όπως μας επισήμανε, η αναβολή δεν μπορούσε να γίνει λόγω του πιεσμένου προγράμματος της ομάδας του:

«Εκτιμάμε τον Μιχάλη Βαμβακάρη και είχαμε όλη τη καλή διάθεση να συνεργαστούμε. Ο λόγος που δεν δεχτήκαμε είναι το πιεσμένο πρόγραμμα της ομάδας μας, αφού εκκρεμούν και άλλοι αγώνες. Αυτές οι εκκρεμότητες ίσως αναγκάσουν την ΕΠΣ Κυκλάδων να μας ορίσει εμβόλιμα, Τετάρτες, πράγμα που δεν θέλουν να συμβεί επ ουδενί. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το πρόβλημα που υπάρχει με τα δρομολόγια των πλοίων».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares