Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 18:36

Πρώτο τρίποντο στη Σύρο για της ΑΕ Μυκόνου Β'

Έχοντας συνολικά καλή παρουσία ο ΑΟ Μυκόνου Β' πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-3 της Άνω Σύρου στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο και άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η Άνω Σύρος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει με την έναρξη της επανάληψης, με τη συνέχεια να ανήκει στον ΑΟ Μυκόνου, που με δύο γκολ του Σπάχια κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Σύρο.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες αφού στο 81΄ο κ. Καλόγερας, μετά από συμπλοκή μεταξύ ποδοσφαιριστών απέβαλε τους Παπαδόπουλο και Αλιφραγκή.

Το φλάς του αγώνα:

2' Μεγάλη ευκαιρία με τον Κατσικαλάκη, όπου από θέση τετ α τετ είδε τον Κουμπαράκη να αποκρούει ενστικτωδώς 

6' Αναγκαστική αλλαγή για της ΑΕ Μυκόνου, ο Καρατσάς αποχώρησε με ενοχλήσεις δίνοντας τη θέση του στον Δάρρα.

13' Ο Σπάχια μπήκε σφήνα ανάμεσα στους αμυντικούς, έκλεψε αλλά η τελική του προσπάθεια ήταν εντελώς άστοχοι.

14' Διπλή σωτήρια απόκρουση από τον Κουμπαράκη σε σουτ των Μπαλλή και Σπάχια.

17' Μεγάλη ευκαιρία με τον Κοτζαπαναγιώτη να πιάνει μία κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ

22' Ο Παπαδόπουλος εξαπέλυσε σουτ από διαγώνια θέση που τράνταξε το δοκάρι του Κουμπαράκη, με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε γκολ, αφού θεωρούν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. 

33' Η Άνω Σύρος μετά από φάουλ του Σαγκινέτου απαντάει στο δοκάρι που είχε νωρίτερα ο ΑΟ Μυκόνου.

44' Μετά από έμμεσο φάουλ οι επιθετικοί της ΑΕ Μυκόνου δεν μπόρεσαν να σκοράρουν 

0-1 45' Μετά από σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χαλαβαζή, με τον κ. Καλόγερα να καταλογίζει το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαλλής.

47' Η Άνω Σύρος έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Κατρατζόπουλος από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.

-------

1-1 46' Η Άνω Σύρος ξεκίνησε με γκολ την επανάληψη, καθώς ο Κοτζαπαναγιώτης, μετά από λάθος στην άμυνα του ΑΟ Μυκόνου, έκλεψε την μπάλα και με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

1-2 49' Ο Σπάχια με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κουμπαράκη.

1-3 77' Ο Παπαδόπουλος σέντραρε από τα αριστερά και ο Σπάχια από κοντά έκανε το 1-3, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

81' Μετά από ένα δυνατό φάουλ τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα ο κ. Καλόγερας να αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Παπαδόπουλο και Αλιφραγκή.

84' Σουτ του Σαγκινέτου, λίγο άουτ η μπάλα.

Διαιτητική τριάδα: Καλόγερας, Αρμακόλας, Ρούσσος

ΑΟ Άνω Σύρου (Κοτζαπαναγιώτης): Κουμπαράκης, Αρακάς (72΄Μαυράκης), Κοτζαπαναγιώτης (76΄Βοπ'οπουλος), Μαυρομάτης, Σπανός (69΄Φελουτζής), Μαραγκός (60΄Δεναξάς), Κατρατζόπουλος (46΄Αλιφραγκής), Χαλαβαζής, Σαγκινέτος Ν, Σαγκινέτος Μ., Φραγκουδάκης (46΄Τσουβαλέξης).

ΑΕ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σγούρας, Πάγια Κ. (88' Βίγκου), Παπαδόπουλος, Πάγια Β. , Καρατσάς (λ. τρ. 8' Δάρρας), Βερώνης, Μπαλλής, Σπάχια, Γκέτζο, Λούλα, Κατσικαλάκης (63΄Μπομπάι).

Το βίντεο του αγώνα

Φωτογραφίες

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares