Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 16:21

Γιώργος Ρούσσος: Να βγει κερδισμένο το ενωμένο Συριανό ποδόσφαιρο μέσα από το ντέρμπι

Το Συριανό ντέρμπι του πρώτου ομίλου μεταξύ της Ελλάς Σύρου και του Άγιαξ Σύρου πλησιάζει και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για να διεκδικήσουν ότι καλύτερο σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά όσο αφορά τη συνέχεια.

Από τη μία η πολυδιαφημισμένη -και όχι άδικα- Ελλάς Σύρου, οι άνθρωποι της οποίας με τις κινήσεις τους έχουν ανεβάσει τον πήχη ψηλά και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο κύριος ανταγωνιστής τους στο όμιλο είναι ο Άγιαξ.

Από την άλλη πλευρά, ο Άγιαξ Σύρου, του Γιώργου Ρούσσου, σαφέστατα με χαμηλότερες στοχεύσεις, αναμένεται να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από το ματς, αφού η επίτευξη του στόχου που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση εξαρτάτε σε μεγάλο βαθμό και από το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής.

Στην προσπάθεια μας να σας μεταφέρουμε τον παλμό του ντέρμπι σε επίπεδο προπονητών επικοινωνήσαμε αρχικά με τον κ. Νίκο Βουτσίνο, ο οποίος αρνήθηκε να μας μιλήσει λόγω εντολής όπως μας είπε από την διοίκηση, ενώ αντιθέτως ο κ. Γιώργος Ρούσσος επέδειξε επαγγελματισμό, κάνοντας την τοποθέτηση του: 

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι που εμείς θα προσπαθήσουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στην ομάδα που έχει χτιστεί και έχει μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα, όντας υπερπλήρης σε κάθε θέση και με μπάτζετ που είναι τεράστιο για τα δεδομένα της κατηγορία και της εποχής».

Όσο αφορά το παιχνίδι, ο Γιώργος Ρούσσος, τόνισε: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και κερδισμένο να βγει το ενωμένο συριανό ποδόσφαιρο. Σίγουρα το φαβορί είναι Ελλάς γιατί έχει δυνατό σύνολο και παίκτες με ατομικά προσόντα. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κερδηθεί από την ομάδα που θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη, ενώ πιστεύω ότι θα έχει και πολύ δυνατές μονομαχίες. Κρίμα που δεν υπάρχουν θεατές να το παρακολουθήσουν». 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares