Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 23:28

Ιστορική νίκη για τον ΑΟ Σερίφου στη Νάξο [pics]

Ο ΑΟ Σερίφου νίκησε 0-2 την Β΄ ομάδα του Πανναξιακού πετυχαίνοντας σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του.

Δεδομένου του ονόματος του αντιπάλου και παρά το γεγονός ότι είναι η β΄ ομάδα που συμμετάσχει στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού, αυτό δεν μειώνει σε τίποτα τη μεγάλη νίκη της Σερίφου 

Η ομάδα του Γιάννη Ράμπια, έβαλλε στην άκρη την μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη λόγω του ταξιδιού και αντιμετώπισε το παιχνίδι με σοβαρότητα. 

Ο Πανναξιακός από την πλευρά του δημιούργησε τις δικές του ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, ωστόσο  ομάδα που σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο ΑΟ Σερίφου και συγκεκριμένα στο 24, όταν ο Παππάς ανατράπηκε στην περιοχή από τον Καρελέμογλου, πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Κωνσταντίνος Ρεβίνθης, έπειτα από διπλή προσπάθεια, αφού ο Λουλάι αρχικά απόκρουσε, αλλά στη συνέχεια νικήθηκε.

Αν και ο Πανναξιακός ξεκίνησε στην επανάληψη ''φουριόζος'' για να ισοφαρίσει, τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για τους ''Σεριφιώτες'' μετά το 68',καθ΄ςω ο Πανναξιακός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Βιλαντώνη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 80', ουσιαστικά ο ΑΟ Σερίφου καθάρισε το τρίποντο στη Νάξο, καθώς μετά από πέναλτιο που προήλθε από χέρι, ο Παππάς ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα γράφοντας το τελικό 0-2.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος, με βοηθούς τους Ανδρικόπουλο και Φαν Άακεν.

Πανναξιακός (Γιάννης Παραβατός): Λουλάι, Παπανικολάου, Φακίνος, Βαθρακοκοίλης, Καρελέμογλου, Χότζα (89' Δεωνας), Τζάι (46' Βιλαντώνης), Καλαβρος, Καφετζής, Βαλέττας, Βουδιας

ΑΟ Σερίφου (Γιάννης Ράμπιας): Ζαχαρίας, Μποφίλιος, Παγιολάρι, Παπαδόπουλος Μ., Τσελάμη, Μαγουλάς (89' Παρίσης Π.), Λιβάνιος, Παπαδόπουλος Δ., Παρίσης Δ. (61' Ρεβίνθης Ν.), Ρεβίνθης Κ. (72' Μπούρης), Παππάς.

Φωτογραφίες από τον αγώνα:

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares