Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 21:26

ΠΑΣ Νάξου τεσσάρων αστέρων στη δική του πρεμιέρα

Εντυπωσιακός ήταν στην δική του πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Νάξου, όπου μετά την πρώτη αγωνιστική όπου είχε ρεπό, για τη δεύτερη αγωνιστική, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με το ευρύ 4-1 του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η ομάδα του Φιλωτίου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με τον Σταματίου. Ήταν το 18' του αγώνα, όταν ο Σταματίου μετά από κάθετη πάσα του Κατσαδούρου έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κουτελιέρη, κάνοντας το 0-1.

Όσο ο χρόνος περνούσε, ο ΠΑΣ Νάξου έδειχνε πιο φρέσκος σαν ομάδα, έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία και σίγουρα καλύτερη φυσική κατάσταση που στη συνέχεια έγινε το κλειδί της νίκης.

Στο 32' ήρθε το 1-1, όπου μετά από σουτ του Μανδηλαρά και ασταθή απόκρουση του Βασιλάκη, ο Ζανελάρης που παραμόνευε με κοντινό σουτ έκανε το 1-1.

Η ανατροπή σημειώθηκε στο 39' 2-1, όταν μετά από πολύ όμορφη ανάπτυξη, ο Ορφανός σε ρόλο δημιουργού πάσαρε παράλληλα και ο Νίκος Λέκκας με ψύχραιμο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1, που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Νάξου πήρε ολοκληρωτικά τα ηνία του αγώνα και στο 69' έπειτα από ακόμα έναν όμορφο συνδυασμό, που ξεκίνησε από τα αδέλφια Νίκο και Λάμπρο Λέκκα, ο Ζανελάρης πάσαρε παράλληλα στον Ορφανό, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1.

Στο 85' ο Ορφανός με μία χαμηλή σέντρα βρήκε στην απέναντι πλευρά τον Λέκκα, ο οποίος με σουτ στην κίνσηση έκανε το 4-1, βάζοντας το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος | Βοηθοί: Καλόγερας - Χατζόπουλος

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Κουτελιέρης, Τόνι (43΄Ψαρράς), Πετρόπουλος, Πολυκρέτης, Πιτταράς, Βασαλάκης, Μανδηλαράς, Λέκκας Ν., Ζανελάρης, Λέκκας Λ., Ορφανός.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Βασιλάκης, Βερύκοκκος (46΄Μουστάκης), Κουφόπουλος, Ντάσιος, Κατσαδούρος, Γρατσίας, Μουστάκης, Ζούλης, Σταματίου (λ. τρ. 53' Προμπονάς), Μεμλίκα (47' Λογοθέτης), Κοττάκης. 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares