Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 18:18

«Λύτρωση» με Ξαγοράρη στο τέλος για τον Αίαντα Σύρου

Ο Άγιαξ επικράτησε 2-1 της Άνω Σύρου στην Ερμούπολη και ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε από τον Ξαγοράρη στο 86' που έδωσε τους 3 βαθμούς στην ομάδα του και έπιασε την Ελλάς Σύρου στην πρώτη θέση. 

Η Άνω Σύρος από την πλευρά της έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ήταν αυτή που δημιούργησε την πρώτη φάση στον αγώνα στο 7' με τον Ρηγούτσο να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Βαμβακούρη.

Ο Άγιαξ απάντησε στο 24' και έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Ο Αργυρός έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Αλμπάνης από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Βαβουράκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή στο 32' αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ ο Άγιαξ απείλησε με τον Αμπντουλ στο 37' αλλά ο Πρίντεζης μπλόκαρε το σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά.

Ενώ το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, στο 44' ο Αμπντουλ δέχτηκε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και άφησε τον Άγιαξ με δέκα παίκτες για όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Η Άνω Σύρος απείλησε πρώτη στο δεύτερο μέρος με το απευθείας φάουλ του Σαγκινέτου να καταλήγει στα χέρια του Βαμβακούση.

Ο Άγιαξ απάντησε με δύο ευκαιρίες σε δύο λεπτά. Στο 49' ο Αλμπάνης προσπάθησε να νικήσει με ψηλοκρεμαστό σουτ τον Πρίντεζη από τα αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Μπαλόπητας έπιασε την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής και ο Πρίντεζης μάζεψε εύκολα την μπάλα.

Η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου συνέχισε την πίεση και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Τσώκος βρέθηκε στην περιοχή από τα αριστερά και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 στο 52'.

Ωστόσο, η Άνω Σύρος βρήκε άμεσα την απάντηση με τον Βαβουράκη να επιχειρεί τρομερό σουτ εκτός περιοχής και να κάνει το 1-1 στο 53'.

Ο Άγιαξ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 66' αλλά ο Ηλίας δεν βρήκε στόχο μέσα από την περιοχή και έστειλε ψηλά την μπάλα.

Η Άνω Σύρος έχασε με τη σειρά της κι εκείνη μια ευκαιρία στο 73' με το σουτ του Αλιφραγκή μέσα από την περιοχή να περνάει μόλις άουτ, ενώ στο 75' ο Ηλίας έχασε νέα τεράστια ευκαιρία, με τον Πρίντεζη να τον νικάει σε τετ-α-τετ.

Η πίεση του Άγιαξ καρποφώρησε και λυτρώθηκε στο 86' με το ωραίο φάουλ του Ξαγοράρη να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις ο βοηθός του κ. Ρούσσου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

ΑΓΙΑΞ ΑΝΩ

Διαιτητές ήταν οι κ. Καλόγερας με βοηθούς τους κ.κ. Αρμακόλα και Μουτάφη.

Άγιαξ Σύρου (Ρούσσος): Βαμβακούρης, Ηλίας (79' Βίλσου), Αργυρός, Σιντιμπέ, Μπαλόπητας, Τσώκος, Αμπντουλ, Ξαγοράρης (94' Μακρυωνίτης), Αλμπάνης (74' Ξαγοράρης), Κάτρης (61' Φωτεινιάς), Λιέας

ΑΟ Άνω Σύρου (Κοτζαπαναγιώτης): Πρίντεζης, Περιστεριώτης, Βαβουράκης (74' Ρούσσος), Σαγκινέτος, Μαυρομάτης, Σπανός, Ρηγούτσος, Μαραγκός (80' Κωτσοπαναγιώτης), Χρυσικος (64' Αλιφραγκής), Σαγκινέτος Β., Δεναξάς

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares