Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 13:56

Φιλική νίκη στη Μύκονο για την Ελλάς Σύρου

Νίκη για την Ελλάς Σύρου και στο δεύτερο φιλικό με την Α.Ε. Μυκόνου επικρατώντας με σκορ 0-3 στο στάδιο του Κόρφου, με του Μυκονιάτες όμως μετά το 15' να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ελλάς Σύρου πίεσε από την αρχή του ματς και κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα με εκτέλεση πέναλτι του Μανουδάκη. Ο Παυλόπουλος στο 15' διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι Μυκονιάτες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους στο 2ο ημίχρονο με κύριους εκτελεστές τους Κέμπε και Γκέζο οι οποίοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να μειώσουν το σκορ και ίσως να ισοφαρίσουν. Στο 70' όμως σε μία διπλή ευκαιρία ο Παυλόπουλος με πλασέ σε κενό τέρμα έκανε το 0-3.

Μέσα από αυτό το φιλικό φάνηκε η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές Θεοφύλακτο Παχατουρίδη και Μάκη Πούλο στη Β' ομάδα και τις ακαδημίες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν o κ. Τσαμασλίδης

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης / Πούλος): Ηλιάδης, Πάγια, Βερώνης, Μπαλλής, Καρατζάς, Λούλα, Μπαϊρακτάρη, Μερβάν, Κέμπε, Γκέζο, Δυονήσης

Αγωνίστηκαν και οι: Μακρής, Πετράκης, Ζουγανέλης, Κουκάς, Σεφέρι, Κοντιζάς, Δυονήσης, Βίγκο, Χίσα, Θεοδώρου

Ελλάς Σύρου (Βασσάλος): Συριανός, Μαραγκός, Παράβαλος, Συριανός Αντ., Καραμολέγκος, Χαλκιάς, Ευρυπιώτης, Μανουδάκης, Περιάλης, Σαμπάν, Παυλόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Μπλάμο, Μαυράκης, Πρίντεζης, Κουτούζος, Γιούσεφ, Δημητρακόπουλος, Μπαλόπητας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares