Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 14:10

Ο Βαγγέλης Καμπάσης στην ΑΕ Πάρου

Μία προσθήκη εξαιρετικής σημασίας πραγματοποίησε η νέα ομάδα της Πάρου, αφού συμφώνησε με τον Αντιπαριώτη αμυντικό Βαγγέλη Καμπάση.

Ο ικανότατος αμυντικός παρά το γεγονός ότι είχε δελεαστική πρόταση από τον Άξιαξ Σύρου, τελικά επέλεξε να παραμείνει στον τόπο καταγωγής του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νέο ποδοσφαιρικό εγχείρημα.

Μάλιστα ο Καμπάσης ακολούθησε την αποστολή στο φιλικό της Νάξου απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου και εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο παίκτης ήταν ο στυλοβάτης της άμυνας του ΑΟ Πάρου στο περσινό πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Η εμπειρία και η προσωπικότητα του εντός γηπέδου, αλλά και η σοβαρότητα και συνέπεια του εκτός αυτού, εγγυώνται την καθοριστική ενίσχυση της νεοσύστατης ομάδας.

Η είδηση έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στο Παριανό φίλαθλο κοινό , που βλέπει έναν πραγματικό ηγέτη να συμμετέχει στην προσπάθεια που γίνεται.

Ο εικοσιοκτάχρονος αμυντικός φεύγοντας από την Πάρο εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και αγωνίστηκε με επιτυχία σε Αστέρα Βάρης , Φωστήρα , Θύελλα Ραφήνας , Ιωνικό Νικαίας και Μανδραϊκό. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares